python napisao/la:
Tasanna napisao/la:
Bas mi je zao, ali recite im da vam poprave struju, cevi i taj silikon sigurno moze da se popravi... i ako malo sacekate na popravku, nema veze, bitno da Vam se popravi, imate pravo na to i ja verujem da ce odgovoriti pozitivno na reklamaciju.
Inace imam prijateljicu, kod Galensa je kupila stan i bukvalno ista prica kao sto ste Vi ovde napisali. Ne znam, nisam pametna...ali ocigledno da svi rade sa istim kooperantima kojima zadaju nerealne rokove i onda se to sve tako odradi... Nekada su se grade zidale planski i gradnja je umela da traje po 3,4 godine, sada je zavrse za 10 meseci, a kako...
Ja ne želim da se bavim time, ne želim majstore po novom stanu. Teško zarađen novac sam potrošio na novu stvar i hoću da bude ispravna. Da li biste kupili nov auto da ga odmah vozite u servis na dorade i popravke. Njihovi razlozi me ne interesuju. Mislim da je generalno problem što naš narod pristaje na tako nešto. Znam da možete da se pozovete na ugovor i angažujete advokata ali sa našim pravosuđem...
Za svaki, ali apsolutno svaki nov stan sam zvao investitore, i za svaki je bio tesko zaradjen novac, tako da ukratko da, moracete da ih zovete, i morace da rese problem... Nemojte misliti da je kod automobila drugačija stvar, na novom mercedesu AMG u Italiji je blokirao automatski menjač, posle celih 1500km, znači tako je kako je, stvari i ljudi se kvare (pogotovo ovi drugi)... Dokle god ste zdravi i živi u igri ste, ostalo su sitnice