Bezbednjakovčanin napisao/la:
Moja prijateljica je pre par godina kupila stan u zgradi od Dijagonale. Zgrada na samom ćošku kod Mornarice. Kaže da uopšte nije zadovoljna samom firmom. Prvo se kasnilo sa useljenjem, pa kad su se uselili nije bilo grejanja, a nakon što sto su neki stanari pretili tužbama, pojačali su grejanje na maksismum toliko da se parket osušio i popucao u roku jedne zime. Na to idu loše pločice, tanki zidovi i sve ono što ide u finalne radove.
I sam merkam stan za kupoviju. Dijagonala ima pristojan raspored prostorija, odlične lokacije i status velike i ozbiljne firme koja završava započete radove. Zbog toga me i srce više boli kad moram da izbegavam njihove ponude ili razmišljam o kupovini mačke u džaku.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ajde prvo definiši šta je Dijagonala za tebe? Ako govorimo o Dijagonali ESPRO BP (oni imaju zgradu kod mornarice) onda te razumem skroz. Bio sam na razgovoru za stan kod njih i sa mnom je na gradilistu razgovarao poludrogiran lik, samo sam se okrenuo i otisao. To su im bile medju prvim zgradama i lik je bio vrlo neozbiljan i bahat.
U drugom delu tvog posta pišeš o “Dijagonali” koja ima odlične lokacije i status ozbiljne firme. Tu verovatno misliš na Doo Dijagoninvest. Dijagoninvest je investitor a Dijagonala doo (bez ESPRO) je njihova firma izvodjač radova. Moje iskustvo sa njima je fantastično i ne treba da ih izbegavaš. Njihove zgrade su jedne od najboljih i najlepših, vrlo su pouzdani, likvidni, ne grade iz kredita koliko znam, rade sporo i detaljno zato sto nisu u žurbi jer nikome ništa ne duguju.