Baka1955 napisao/la:
Molim za savet , mislim da je to nekad bila Dinamika, sada Emerald hill, ako ne grešim, jako smo zainteresovani za stan u Gardens residens, Orlovića Pavla. Useljenje -sredina 2022 godine. Da li ima nekog ko živi u njihovim objektima, da li su zadovoljni, kakva uopšte iskustva ima sa ovim investitorom. Malo smo zabrinuti, trenutno kupujemo nešto što još ni temelje nema, nadam se da razumete i da će biti saveta.
Na zalost takva je situacija sada, dobar stan u novogradnji se mora kupiti dok ašov nije zaboden, jedino neki baš veliki možda ostanu kada se zgrada završi. Imate sreće što su investitori prošli kroz dobar filter, generalno rade dobro većina njih i u mom slučaju presudila bi lokacija a ne ime, na primer kada bi neko zidao novogradnju blizu univerziteta bilo bi mi svejedno da li je to City gradnja, Tehnogradnja, Modena, Vaer, Galens, Dijagoninvest, Rapid i da ne nabrajam, moje laičko mišljenje jeste da znaju kakva je konkurencija i da žele svi da se pokažu u dobrom svetlu zbog svojih budićih projekata i stabilnosti poslovanja. Izbegavao bih nova imena na tržištu svakako. Lično ne volim firmu Emerald iz nekih mojih razloga koji nemaju veze sa kvalitetom izrade zgrada više zbog ljudi koji vode posao i načina preko kojih su došli do kapitala (bivša dinamika) al to nema veze naravno sa Vašim pitanjem. Koliko znam rade dobro, i mislim da im je izolacija jedna od najboljih u gradu a vremenom ćete videti da je to jedna od važnijih stvari. Nećete pogrešiti sa njima svakako. Uvek možete otići do zgrade i pričati sa ljudima koji izadju iz njih i žive tamo, ja sam to često radio kada sam kupovao nekretnine, i te informacije su priceless...