PeraKojot napisao/la:
Pozdrav svima,
Iz pročitanih komentara shvatio sam da su kvalitetniji investitori Tehnogradnja, Modena, Vaer, Galens, Dijagoninvest(Dijagonala doo), Rapid Invest, Emerald Hil(bivsa dinamika), Vlasina.
Supruga i ja tražimo stan novogradnju od 1200e do 1400e po kvadratu(dvoiposoban,trosoban stan od 60 do 75 kvadrata). Sve ove opcije su dosta skuplje za cenu kvadrata koju trazimo(ispravite me ako gresim). Trenutno od lokacija gledamo Petrovaradin i Adice (i Telep ali sumnjam da ćemo naći po toj ceni kvadrata).
Interesuje me da li postoje još neki investitori srednjeg kvaliteta koje preporučujete?
Gledali smo Kordun gradnju i cenovno su nam ok, ako ima neko iskustva sa njima neka piše.
Svi saveti su dobrodošli pošto nemamo puno iskustva sa odabirom i kupovinom nekretnine.
Hvala
Na Adicama ima nekoliko opcija u tom cenovnom rangu, samo ne znam da li su svi stanovi već rasprodati. U Suvoborskoj i Marije Bursać ima dosta novih malih zgradica koje se čine ovako spolja bar skroz korektno. Mislim da se jedan kompleks zove Telepska dolina (iako je tehnički to Adice), i ima nekoliko malih nezavisnih investitora, ako se ne varam Suvoborska 31 (ili plac levo/desno od toga), ugao Marije Bursać i Suvoborske, i ugao Marije Bursać i Sopoćanske.