Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Stambena novogradnja - investitori

Stambena novogradnja - investitori 31 maj 2016 17:40 #521

• djaso
  • djaso's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1146
  • Primljenih Zahvalnica: 2145
Pa ti gledaj koga ces da ozenis
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Stambena novogradnja - investitori 31 maj 2016 22:58 #522

• Delija
  • Delija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 238
  • Primljenih Zahvalnica: 92
To su najprovidnije fore i forice.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Stambena novogradnja - investitori 31 maj 2016 23:39 #523

• vodomar
  • vodomar's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 12
  • Primljenih Zahvalnica: 4
Delija napisao/la:
To su najprovidnije fore i forice.

objasni malo pobliže na šta ciljaš? :?

Stambena novogradnja - investitori 31 maj 2016 23:59 #524

• Delija
  • Delija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
Prave se fiktivni sporovi - jedan od supruznika je u dugovima do guse, a drugi supruznik tuzi prvog i trazi "svoj deo" - samim tim je blokorano oduzimanje imovine prvom supruzniku.

Malo je falilo da uletim u neku takvu pricu sa "100%" garancijama kako ce se to sve srediti za max par meseci - evo posle godinu i po dana se u katastru nista nije mrdnulo ni za milimetar.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Poslednja izmena: 01 jun 2016 00:02 od Delija.

Stambena novogradnja - investitori 01 jun 2016 00:27 #525

• vodomar
  • vodomar's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 12
  • Primljenih Zahvalnica: 4
Delija napisao/la:
Prave se fiktivni sporovi - jedan od supruznika je u dugovima do guse, a drugi supruznik tuzi prvog i trazi "svoj deo" - samim tim je blokorano oduzimanje imovine prvom supruzniku.

Malo je falilo da uletim u neku takvu pricu sa "100%" garancijama kako ce se to sve srediti za max par meseci - evo posle godinu i po dana se u katastru nista nije mrdnulo ni za milimetar.

OK.Pa kakogod bilo zgrada ima upotrebnu dozvolu i pokrenuta je procedura uknjizbe kako se vidi na sajtu katastra.Oko 50% posto stanova je prodato.Svakako ova zabeležba spora blokira na neki način dalju prodaju(iako se ona može ostvariti).Ne znam kakve će posledice biti po postojeće kupce.Ipak je ovo Srbija,čuda su realnost,na sudu pogotovu :cheer:

Stambena novogradnja - investitori 01 jun 2016 00:57 #526

• Delija
  • Delija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
To lagano moze da napravi dzumbus i kod onog sto je vec prodato.
Zahvalnici: ranko su ns

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 10:06 #527

• beobuilder
  • beobuilder's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 4
Pozdrav svima...da li se zna koja ce biti cena kvadrata u Prezidentovoj novoj zgradi? Kumovi su uzeli stan u njihovoj zgradi na kruznom toku i izuzetno mi se dopada a i oni su veoma zadovoljni.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 10:19 #528

• Delija
  • Delija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
Ako ovo nije smesan pokusaj reklame - ne znam sta je :D

Stanovi u toj zgradi su blagi uzas.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 10:49 #529

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 8559
  • Primljenih Zahvalnica: 36802
beobuilder napisao/la:
Pozdrav svima...da li se zna koja ce biti cena kvadrata u Prezidentovoj novoj zgradi? Kumovi su uzeli stan u njihovoj zgradi na kruznom toku i izuzetno mi se dopada a i oni su veoma zadovoljni.
Obzirom da Vaši kumovi već imju neka iskustva, možda bi oni mogli da Vam pomognu da saznate to što Vas zanima. Što se mene tiče, najbolje i najjednostavnije rešenje je da, obzirom da već imate internet, pronađete kontaktne podatke i kontaktirate investitora koji će Vam sigurno, kao zainteresovanom licu dati taj podatak. Smatram da je to najbolje rešenje i mislim da tako možete imati najpovoljniju cenu obzirom da bi ste ovim putem izbegli neke posrednike, koji naravno, moraju i sebi da obezbede zaradu.
Poslednja izmena: 27 sep 2016 10:51 od Blavak.
Zahvalnici: beobuilder

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 12:49 #530

• Duja
  • Duja's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 915
  • Primljenih Zahvalnica: 1829
Delija napisao/la:
Ako ovo nije smesan pokusaj reklame - ne znam sta je :D

Jesi li ti to sam sebi skidao karmu ili je u pitanju organizovana sabotaža zlih Grobara? :troll:
Svaki dobar projekat može da se oskrnavi pri izvođenju.
Nijedan loš projekat ne može da se popravi pri izvođenju.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 14:47 #531

• Delija
  • Delija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
Bice da su grobari :D
Poslednja izmena: 27 sep 2016 14:48 od Delija.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 15:52 #532

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
Jesu kumovi zadovoljni kada izađu iz lifta u mrak a prvi prekidač svetla je na 5 metara? Ili što mogu da slušaju komšije do sebe? Ili smradom iz wc-a koji se širi zgradom? Pitam, jer moja kuma tamo ima stan i prilično je nezadovoljna.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 16:23 #533

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
kasko napisao/la:
Jesu kumovi zadovoljni kada izađu iz lifta u mrak a prvi prekidač svetla je na 5 metara? Ili što mogu da slušaju komšije do sebe? Ili smradom iz wc-a koji se širi zgradom? Pitam, jer moja kuma tamo ima stan i prilično je nezadovoljna.
Jel tako u ovom novom "Prezident Palace"-u?

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 16:29 #534

• beobuilder
  • beobuilder's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 4
Iskustva su razlicita. Ja nisam iz Novog Sada pa nisam upucen...ali za njih sam cuo samo pozitivne komentare. I posto planiram da uzmem stan Prezident mi je prva opcija.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 17:38 #535

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
beobuilder napisao/la:
Iskustva su razlicita. Ja nisam iz Novog Sada pa nisam upucen...ali za njih sam cuo samo pozitivne komentare. I posto planiram da uzmem stan Prezident mi je prva opcija.
Ima investitora koji su na puno boljem glasu od Prezidenta. Samo pogledaj malo temu o investitorima. Tu je sve sto ti treba. Jedino sa cim imam iskustva sa Prezidentom su fasade. Meni se licno one cesto ne svidjaju fasade. Izgledaju jeftino i neskladno, a trebalo bi da su dosta kvalitetnije, barem po profilu kompanije.
Poslednja izmena: 27 sep 2016 17:50 od Yokai.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 19:21 #536

• mrnjavi
  • mrnjavi's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Vozači da se ostave na miru!
  • Poruka: 3435
  • Primljenih Zahvalnica: 9193
Moji kumovi nemaju stan u Prezidentu :(

Sent from my SM-T310 using Tapatalk
"Stari svijet umire, novi se bori da se rodi. Ovo je vrijeme monstruma."
Antonio Gramši
Zahvalnici: Buck, Blavak

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2016 23:18 #537

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
SSJ5 napisao/la:
kasko napisao/la:
Jel tako u ovom novom "Prezident Palace"-u?

Da

Stambena novogradnja - investitori 28 sep 2016 00:08 #538

• pedja
  • pedja's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 34
  • Primljenih Zahvalnica: 36
Pratim ovaj forum nekoliko meseci i vidim da ste veoma dobro obavesteni. Ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, a posto mi se ova cini najaktivnijom, zamolio bih bas za savet i preporuku. Hteli bi da kupimo u iygradnji garsonjeru za najvise 1100 evra po kvadratu, pa ukoliko neko zna nekog investitora ko ih ima po toj ceni neka javi, Mnoge sam zvao i uglavnom su vec prodate ili rezervisane. INteresuje nas telep, nova detelinara, podbara i slicne destinacije gde mozda ima po toj ceni.

Stambena novogradnja - investitori 28 sep 2016 07:48 #539

• djaso
  • djaso's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1146
  • Primljenih Zahvalnica: 2145
pedja napisao/la:
Pratim ovaj forum nekoliko meseci i vidim da ste veoma dobro obavesteni. Ne znam na kojoj temi da postavim ovo pitanje, a posto mi se ova cini najaktivnijom, zamolio bih bas za savet i preporuku. Hteli bi da kupimo u iygradnji garsonjeru za najvise 1100 evra po kvadratu, pa ukoliko neko zna nekog investitora ko ih ima po toj ceni neka javi, Mnoge sam zvao i uglavnom su vec prodate ili rezervisane. INteresuje nas telep, nova detelinara, podbara i slicne destinacije gde mozda ima po toj ceni.

Dobro dosao na forum.Trebalo bi da ima na tim lokacijama po toj ceni,probaj u Galensu,oni dosta rade na tim lokacijama,a mislim da bi se uklopio i u cenu,jos ako ti je prvi stan imas pravo na povrat PDV-a 10 %

Stambena novogradnja - investitori 28 sep 2016 10:15 #540

• acor
  • acor's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 2
Kupovina stana je svakako bitna stvar, dobro je sto se raspitujes. Ja sam na Detelinari, vidim da je Prezident poceo da radi zgradu na uglu Koste Racina i Svetislava Kasapinovica. Deluje da ce biti lepa, a i lokacija je dobra. Sve ti je na dohvat ruke. Ne znam koja je cena kvadrata, mozda je najbolje da se direktno kod njih raspitas, mada verujem da se mozes uklopiti, jer zgrada tek pocinje da se radi, sto znaci automatski i nizu cenu. Ne znam kakav je kvalitet gradnje, ali znam da su poznat i pouzdan investitor sto mislim da je na kraju krajeva i najbitnije. Dinamika je takodje tamo dosta zgrada uradila i za njih tople preporuke!
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru