Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Stambena novogradnja - investitori

Stambena novogradnja - investitori 25 nov 2015 15:26 #501

• valjan
  • valjan's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1177
  • Primljenih Zahvalnica: 2333
Danas su bili iz PTB u komšiluku, sa razdelnog ostrva na Bulevaru Evrope su snimali ovu rozu nikad dovršenu zgradu preko puta nas, verovatno će biti neka reportaža uskoro o nedovršenim projektima, pokojnim investitorima i sl.

https://www.google.rs/maps/@45.2440496,19.8198184,3a,75y,65.6h,103.27t/data=!3m6!1e1!3m4!1sXwViGxLy2CF8EWpvN844uw!2e0!7i13312!8i6656?hl=en
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Zahvalnici: Novajlija, Blavak

Stambena novogradnja - investitori 14 dec 2015 18:08 #502

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
Ako je za drugu temu Stambena novogradnja - pracenje gradilista, zamolio bih moderatora da prebaci pitanje.

Posto nisam u bransi gradjevine, potreban mi je savet kod kojih izvodjaca u novom sadu da gledam da kupim stan?
Ako je prevelik spisak, onda bar kod kojih da ne gledam :naughty:
Zelja/Plan mi je da uzmem stan od 45-55m2.

Stambena novogradnja - investitori 14 dec 2015 21:58 #503

• djaso
  • djaso's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1146
  • Primljenih Zahvalnica: 2145
Ja cu ti reci od koga mozes slobodno!To su:NS Inzenjering,City gradnja,City holding,Galens,Erker,Art decor,Gra-vet,Kuzman,Modena,Vlasina,...Mozda sam nekog izostavio,ali sa ovima sigurno neces pogresiti,pouzdani su i stabilni!
Poslednja izmena: 14 dec 2015 21:59 od djaso.
Zahvalnici: sandman

Stambena novogradnja - investitori 15 dec 2015 11:30 #504

• vodomar
  • vodomar's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 12
  • Primljenih Zahvalnica: 4
djaso napisao/la:
Ja cu ti reci od koga mozes slobodno!To su:NS Inzenjering,City gradnja,City holding,Galens,Erker,Art decor,Gra-vet,Kuzman,Modena,Vlasina,...Mozda sam nekog izostavio,ali sa ovima sigurno neces pogresiti,pouzdani su i stabilni!

Ja bi dodao i Vaer i Viziju.
Zahvalnici: sandman

Stambena novogradnja - investitori 15 dec 2015 20:10 #505

• sandman
  • sandman's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1209
  • Primljenih Zahvalnica: 639
Hvala ljudi!

Stambena novogradnja - investitori 26 jan 2016 11:06 #506

• Alibunar
  • Alibunar's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 258
  • Primljenih Zahvalnica: 201
Ljudi sta je ono bilo sa Mega investom? Znam da je bilo loseg glasa, a pre neki dan smo gledali stan u njihovoj zutoj zgradi(onoj manjoj kod nekog restorana) na Somborskom bulevaru i delovao je i ulaz i stan sasvim pristojno. Proverili smo uknjizena je cela zgrada, stan na cetvrtom spratu iznad dupleks, korektna cena.

Stambena novogradnja - investitori 26 feb 2016 09:59 #507

• Makica
  • Makica's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 38
Milos Pavlovic vlasnik Megainvesta zbrisao zavio u crno dosta porodica. Prodavao stanove vise puta. Prica sw da je sa porodicom zbrisao na Novi Zeland

Stambena novogradnja - investitori 26 feb 2016 10:27 #508

• Novajlija
  • Novajlija's Avatar
  • Van mreže
  • Član je blokiran
  • Poruka: 2141
  • Primljenih Zahvalnica: 5713
Ta priča je svima poznata već više od godinu dana.

Stambena novogradnja - investitori 26 feb 2016 10:32 #509

• Makica
  • Makica's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 38
Upravo cujem da se doticni Milos Megainvest vratio i vidjen je u Begecu i na Telepu (sav izlomljen i sa stakama)

Stambena novogradnja - investitori 13 mar 2016 21:36 #510

• IlijaNs
  • IlijaNs's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 1
Pozdrav svima,supuruga i ja planiramo kupovinu stana.Kao jedna od opcija pojavio se jedan stan na lokaciji ugao Djordja Rajkovica I Jug Bogdana,investitor je Cityholding. Kakve su vase informacije o investitoru I lokaciji,cena kvm je 1050 eur.Objekat je u izgradnji pa nam za rezervaciju traze 10 posto od ukupne cene.Kako nemamo iskustva u ovome svaki info je dobro dosao.Izvinjavam se unapred ukoliko sam promasio temu.

Stambena novogradnja - investitori 14 apr 2016 23:17 #511

• draganm
  • draganm's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 34
  • Primljenih Zahvalnica: 12
Pozdrav za sve, da li neko zna kako gradi Art Dekor konkretno kakvog je kvaliteta zgrada u Petra Drapsina 36 ? Da li je neko imao priliku da vidi zgradu i stanove iznutra? Prodali su sve redovne stanove a svi duplexi su ostali neprodati pa mi je to sumnjivo, da nije krov lose uradjen? Zna li neko cene? Hvala

Stambena novogradnja - investitori 15 apr 2016 06:24 #512

• djaso
  • djaso's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
draganm napisao/la:
Pozdrav za sve, da li neko zna kako gradi Art Dekor konkretno kakvog je kvaliteta zgrada u Petra Drapsina 36 ? Da li je neko imao priliku da vidi zgradu i stanove iznutra? Prodali su sve redovne stanove a svi duplexi su ostali neprodati pa mi je to sumnjivo, da nije krov lose uradjen? Zna li neko cene? Hvala
Zgrada je super koliko ja znam,ne znam zasto duplexi nisu prodati,jer na tim lokacijama sve se brzo proda.Koliko sam video nije podigao sprat,vec je sve po projektu.Tako mi deluje
Zahvalnici: draganm

Stambena novogradnja - investitori 15 apr 2016 08:44 #513

• vodomar
  • vodomar's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
draganm napisao/la:

Cena 1300-1400e moze se pregovarati.Solidno odrađeno,(jer kao što mi reče jedan agent za nekretnine "sve je to isto sr... - stan prodaje lokacija.")C energetski razred,dobila upotrebnu dozvolu,pokrenut postupak uknjižbe,u NBS i ZIG-u deluju čisto,sve obaveze plaćene.Gradila se skoro 2 godine,navodno su bili nezadovoljni fasadom,koja je navodno skidana pa ponovo postavljana.Spadaju u pouzdanije izvođače,mada to opet nije nikakva garancija.Izgleda da im je samo jedna osoba pravnik-knjigovođa-trgovac-pregovarač-ugovarač zato ako imaš neku reklamaciju to će da se otegne dok se ne reši.
Zahvalnici: Pinki, draganm

Stambena novogradnja - investitori 10 maj 2016 19:13 #514

• Bijeljinac
  • Bijeljinac's Avatar
Jel iko video ovo?Prvi put cujem da se za doticnog investitora veze nesto lose u smislu prevare pa mi unelo malo konfuziju

Stambena novogradnja - investitori 10 maj 2016 20:21 #515

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
Ovaj Kristijan is SU mi je bio poslovni prijatelj, sarađivali smo u vezi medija i odnosa sa javnošću.
Vlasnika Panongrada sam znao lično

Moj slučaj, kad sam došao iz SU u NS kupovo sam stan i to preko agencije (bila je u onoj zgradi gde treba da bude soliter na uglu Braće Ribnikar i Bulevara oslobođenja). Na slovo M se zvala (sad ne postoji) ali ne mogu da se setim
Na dan odlaska u agenciju i davanja para za stan, zovem druga advokata da mi ipak on proveri za taj stan (malo sam sumnjao u agenciju). On mi proveri i za pola sata mi javlja da je taj stan pod hipotekom. Što znači da sam kupio taj stan banka bi mi ga oduzela. Nazvao sam agenta i rekao da su danas imali sreće jer da sam kupio taj stan pod hipotekom nekoga bi od njih ... jer je očigledno da su hteli da mi uvale. Inače investitor je Si partner i vlasnik Janković.
Onda sam im rekao da nisam odustao od stana i da skinu hipoteku i možemo da trgujemo. To sau i uradili i kupio sam stan.
Kad se kupi stan mora se odma taj dan ili sutra podneti zahtev za uknjižbu u katastar bez obzira da li je plaćen porez na promet nepokretnosti. Jer ko prvi preda zahtev katastru stan je njegov. Mogao je Janković da isti stan proda posle mene i drugom licu a da taj prvi preda zahtev za uknjižbu. Stan bi bio njegov a ne moj.
Posle sam sa tim advokatom stvorio svoju agenciju.
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Poslednja izmena: 10 maj 2016 20:39 od ranko su ns.
Zahvalnici: limanac, Pinki, RM77, Novajlija, Blavak, Mikins, Light

Stambena novogradnja - investitori 10 maj 2016 20:37 #516

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
I da neki znaju ali neki ne znaju na sajtu Katastra se može proveriti i čija je nekretnina i da li ima neke terete

katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic/
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE
Zahvalnici: Cookie, Pinki, Blavak, Mikins

Stambena novogradnja - investitori 24 maj 2016 16:50 #517

• Chaki
  • Chaki's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 2
  • Primljenih Zahvalnica: 3
Da li može neki info za Bash gradnju, kakav je investitor i kada je reč o kvalitetu materijala/gradnje i kada je reč o obavezama prema gradu, građevinskoj, upotrebnoj dozvoli i sl. i ko stoji iza njih?

Послато са LG-H955 уз помоћ Тапатока

Stambena novogradnja - investitori 31 maj 2016 13:30 #518

• anonimus
  • anonimus's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 2
Dobar dan svima,

ne znam da li sam omasila ili ne, ali negde moram napisati. :unsure: Dakle, radi se o Konstruktor inzenjeringu i investitoru cija je to gradjevinska firma. Da ne duzim mnogo, samo zelim da upozorim sugradjane na njega. U dogovoru sa svojom kumom, vlasnicom agencije za nekretnine Svet, varaju ljude na sve moguce nacine...

Pozdravi!

Stambena novogradnja - investitori 31 maj 2016 15:50 #519

• djaso
  • djaso's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
anonimus napisao/la:
Dobar dan svima,

ne znam da li sam omasila ili ne, ali negde moram napisati. :unsure: Dakle, radi se o Konstruktor inzenjeringu i investitoru cija je to gradjevinska firma. Da ne duzim mnogo, samo zelim da upozorim sugradjane na njega. U dogovoru sa svojom kumom, vlasnicom agencije za nekretnine Svet, varaju ljude na sve moguce nacine...

Pozdravi!
Ne mozes doci kao padobranac,ostaviti ovakav komentar,a da nicim ne argumentujes.Upoznao sam jednom licno vlasnika Konstruktora,imam prijatelja koji je kupio kod njih stan i do sada nije bilo problema.Mozda sad i ima,ne kazem nista,ali posto prvi put cujem ovo reci konkretan razlog!Ne kazem da lazes,ali voleo bih da kazes konkretno iskustvo.Pozdrav i dobrodosla na forum!

Stambena novogradnja - investitori 31 maj 2016 17:33 #520

• vodomar
  • vodomar's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
vodomar napisao/la:
draganm napisao/la:

Cena 1300-1400e moze se pregovarati.Solidno odrađeno,(jer kao što mi reče jedan agent za nekretnine "sve je to isto sr... - stan prodaje lokacija.")C energetski razred,dobila upotrebnu dozvolu,pokrenut postupak uknjižbe,u NBS i ZIG-u deluju čisto,sve obaveze plaćene.Gradila se skoro 2 godine,navodno su bili nezadovoljni fasadom,koja je navodno skidana pa ponovo postavljana.Spadaju u pouzdanije izvođače,mada to opet nije nikakva garancija.Izgleda da im je samo jedna osoba pravnik-knjigovođa-trgovac-pregovarač-ugovarač zato ako imaš neku reklamaciju to će da se otegne dok se ne reši.
I jedna dopuna.Investitor je u brakorazvodnoj parnici pa mu je bivša supruga tužila firmu i tako stavila zabeležbu postojanja spora u katastru. :clapping:
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru