acor napisao/la:
Evo ukratko pojasnjenja...
Nisam se registrovao na forumu ni zbog ovog coveka kome je bila potrebna informacija, niti zbog ikakve reklame. Kakve ja potencijalne koristi od toga mogu da imam? To je moj komsiluk i mogu valjda da podelim svoje misljenje na bilo koju temu, tome i sluze forumi, zar ne?
Svi znamo nedostatke Detelinare, ali i njene prednosti. Zasto gledati samo negativne stvari i biti negativan, ne razumem?
A svoje misljenje cu vrlo rado pojasniti i odgovoriti na tvoja pitanja.
1. Preko puta te lokacije se nalazi: Pošta, menjačnica, Univer, Maxi, Gomex... Naravno, tu su i saloni, kafici, prostor za decu tzv.trgic, blizu je Sajam, autobuska/železnička... Pritom, odlična je veza gradskim prevozom sa ostatkom grada, malo li je? Meni to čini tu lokaciju daleko privlačnijom nego Telep, recimo...
2. Zgrada će lepo izgledati spolja, koliko sam uspeo da vidim na slici. Više od toga ne znam, zato više komentara nisam ni davao.
3. Mislim da sam na ovo pitanje gore već dao odgovor...
4. Nisam ni pravnik ni građevinar da se razumem u zakone, ali znam da sam ja svoj prvi stan kupio kada su kopani temelji za zgradu. Isto kao što znam da sam drugi kupio kada je bila podignuta i na kraju je samostalno zavrsavali, jer je investitor pukao. A ja pukao ozbiljan novac mimo planiranog.
Zato tvdim da je najbitnije imati pouzdanog investitora. A moje je misljenje da Prezident i Dinamika to jesu.
I jednima i drugima (to važi i za 90% ostalih) bih zabranio da grade u krugu do predgrađa Futoga. Onog daljeg. Kad pogledam Dinamikinu kod pozorišta dođe mi da ih šutam u dupe, u kretanju, do kraja života, svog ili njihovog. Sramota za investitora, projektanta i gradski šut, nezavisno od skraćenice iza koje ubire skraćeničku platu ili postotak.