kasko napisao/la:
Ja imam svoje mišljenje tebi je dozvoljeno da imaš svoje. Ako si živeo u tim kvartovima kao moja sestra, potpuno se slažem sa tobom ( i sam sam često tamo), ali nisi u budućem koji ne odslikava te ni lokacijom ni uređenjem. Inače smatram da je kvalitet života tamo pokvaren u prošlih 20g iz razloga razvijanja tranzita i komercijalne preko puta.
Ja nikako nisam za život na BPP, već sam spominjao njegovu okolinu - južni Telep.
A te tvoje blokove se bojim da ce da u.eru saobraćajem i parkiranjem, jer ko će kupiti parking kada zna da su ulice zapadno praznjikave. Daj bože da grešim. U svakom slučaju ovaj kompleks mi ne vredi tih para, pre svega jer mislim da su cene nekretnina u NS jako precenjene a onda iz gore spomenutog. Moje mišljenje... a neko baš voli Naselje, neko Liman i briga ga za gimanziju, faks, Dunav... I to je ok.
Pa upravo perspektiva Novog Naselja je po meni veca jer nema previse materijala da se u.ere bar sa zapadne strane koje je vec izgradjeno. Kod ovog kompleksa se gradi taj park koji zauzima odredjenu povrsinu, ali je zelena povrsina i morace da je stiti drzava. Telep vec svaka uska ulica dobija zgrade i tu sigurno nema perspektive pored nasih urbanista i pretvara se u Grabavicu stim da nema polozaj kao ona i kad krenu te silne zgrade da se popunjavaju sa kolima nece biti ni u kolima prijatno prolaziti.
Naravno, nek svako razvije svoje misljenje zato joj kazem samo nek proseta na ova 3 bulevara na NN-u i udje u te ostale uske ulice kao i po BPP-u i setanje po Kamenjaru sta vec spada u lepote blizu BPP-a i nek sama iznese stav gde joj izgleda lepse za zivot, daleko sam od gradonacelnika Novog Naselja i ogradjujem se sa tim da gleda kupovinu stana prema svojim potreba. Da zivim na Grabavici, a radim na Podbari dzaba je Grbavica blizu grada i fakulteta kad meni to ne treba i patim se sa parkingom, za studenta je lutrija.
Slazem se za cene stanova, ali neko vec placa stanarinu u visini kredita i logicno da sebi placa svoj stan.