Otis ,ne razumem?
Sasa , zasto mss da 20k ne bi bilo dovoljno?
Realno je tu krecenje najmanja stavka , doterivanje fasade malo skuplja , dok bi sredjivanje vlage i krovnih konstrukcija uzelo najvise para.
Ja ne zivim u kuci pa ne mogu reci da znam cifre , ali po meni nekako neverovatno zvuci da 20.000e ne bi bilo dovoljno.
Kad kazem 20.000e to je naravno prosek ,negde bi mozda trebalo 35.. negde 10.. itd itd.
Uzgred ovo sto sam ja napisao je samo spoljasnji deo objekta + sredjivanje vlage.
Sto se same unutrasnjosti kuca tice ,pa pobogu ,to nek sredjuje taj koji zivi u njoj!
Ovo za spoljasnjost bi bilo od opsteg interesa ,jer bi sigurno pun q turista islo da razlgeda gradic ,a kako izgleda unutra to je vec na vlasniku.
Sem toga ,slazem se ja da bi drzava to trebala da sredi ,ali se i ne slazem.
Kao prvo i drzavne pare su nase pare ,nije drzava masina neka koja proizvodi novac nego ljudi koji zive u njoj.
A kao drugo ,jel bi se ti onda slozio da npr ti placas beogradzanima izgradnju metroa ili mosta na Adi ili bilo gde drugde nesto slicno..
Ipak je ovo nase ovde lokalno i mi treba da brinemo o tome a ne da cekamo drzavu.. jbt sad zvucim ko Pussylips