vicakur napisao/la:
BINGO drustvo. To je ono o cemu ja pricam mesecima. Covek je u komisiji za prostorno planiranje koja odlucuje o spratnosti i izgledu objekta nezavisno od onoga sto je odredjeno UT uslovima. To naravno po zakonu ne mogu da rade ali u gradu se zna tko je zakon, Jelena Atanackovic i njena kuma Milica Kostres, a Nesic je njihov verni pratilac pa mu se moze. To je ona ista komisija koja drugim investitorima vec mesecima vraca projekte (osim nekima naravno) valjda dok covek ne proda stanove.Zamislite to u nekoj normalnoj zemlji da je covek investitor i u komisiji koja odlucuje o njegovim planovima. Ili jos gore da dobijete mesto predsednice gradskog veca ili predsednice komisije kao ove gore navedene sa 30 godina i nikakvim iskustvom a iza sebe imate samo projekat poput ovoga ( mada je i taj samo navodno njihov, a tko zna tko ga je stvarno radio).Ovo je ulica Djurda Brankovica 17 videcete u dvoristu
probijena etaza ima 4 a na ulicu 3 etaze 80 % erkera nije se uvukla i puna
visina potkrovne etaze. Neka nam je bog u pomoci sa obzirom tko nam odlucuje u gradu o ovako vaznim stvarima.
Ne znam necu da sudim, pre nego sto je nesto sigurno, ono sto sam do sad cuo je da je on dosta posten i pouzdan, a i zgrade su mu vrh, sto se vidi i po ceni, sve i da rade to ove dve, mozda samo nece da neki trecerazredni investitor tipa bivseg Dominusa dobije tako dobar i skup plac, pa naravno da ce dati nekom svom , svi bi to radili i lazu da ne bi, ti da si na tom mestuisto bi uardio. Sta mislis da su ponidjaci tvoj brat ili kum i neki tamo lik kog nisi vide nikada, kome ces pre dati plac ?