Hvala na odgovoru kasko, ali sad već moram malo oštrije da reagujem. Razumem tvoju frustraciju ponovno postavljenim pitanjima, ali imaj malo razumevanja, za nas koji nismo stalno na sajtu. Možda je postavljeno pitanje već ranije spominjano, otkud znam, toliko stvari mi tokom jednog dana prođe kroz glavu da neznam šta sam juče jeo a kamoli da se sećam detaljno šta je ko kad napisao na sajtu. Ovamo dolazim da malo odmorim oči i um i ako imam neko pitanje ili zapažanje vredno pažnje, da ga postavim ili napišem. Ko ima vremena da u tom mometu lista toliko strana postova, samo da bi našao odgovor. Ranije mi se već par puta dešavalo da sam hteo nešto da pitam ili dam komentar ali me je baš tvoj sud zaustavio u tome. Zamolio bih te ljubazno da to više ne radiš. Ako želiš daj odgovor na postavljeno pitanje, usmeri na post u kom je dat odgovor ili jednostavno ignoriši pitanje, samo nemoj da etiketiraš. Nadam se da moju sugestiju nećeš uzeti za zlo. A ja ako sam stvarno prekršio neko preavilo ili se ponašam nedolično slobodno me banujte, neću se ljutiti. Svako dobro.