Ne razumijem zasto toliko pljujete KP, jako lijepo izgleda uzivo. Prilicno je dobro i kvalitetno odradjeno (pricam za lamelu 2).
Vidio sam da su se na forumu ljudi zalili na sefove gradilista jer ih nisu obavjestili kada da donesu svoje plocice i kada da odrade neke izmjene u stanu. Ja imam pozitivno iskustvo, na lameli 2 sef je bila Verica. Ona je za svakog stanara znala napamet sve izmjene, svakoga ko joj se javio da ima izmene zvala je prije postavljanja el. instalacija da nacrta na zidovima gdje zeli uticnice, da donese svoje plocice par dana prije postavljanja, da slika elektricne instalacije prije malterisanja zidova (da zna gdje moze da se busi). Cak je zvala unaprijed da pita da li zelim neke izmjene koje nisam zapisao ali sam joj nekada spomenuo. Sve majstore drzi pod kontrolom (to sam cuo i iz drugih izvora). Ako budem opet kupovao stan kod Galensa, uslov ce biti da je Verica radila tu zgradu.
Sto se tice izgleda kompleksa i ovo je previse, problem je sto su ljudi stoka, svu onu nisku rasvjetu u dvoristu ce da polome, led trake po hodnicima ce da pokidaju i ukradu, ono malo zelenila sto ima u dvoristu ce da iscupaju... To je za ocekivati cim pisaju po liftovima i razbijaju jaja u hodnicima.
Inace da dodam, stanje u liftu je isto treci dan, niko iz galensa nije promijenio 2 ploce stirodura koje su na podu.