orvl napisao/la:
Razgledao sam stan u Kraljevom Parku koji sam kaparisao. I opazio sam mnoge greske, nedovrsene stvari, ili jednostavno ostecenja. Ostecenje na vratima, nije dobro povezana struja, na nekoliko mesta ispucana boja i slicno, za ovakve stvari znam da su oni duzni da poprave. Ali postoje i druge stvari kojima nisam srecan, a to se uglavnom odnosi na kvalitet gletovanja i krecenja. Recimo, na mestima je tanko nanesena boja pa se providi, ili naneseno previse boje (koja se onda slivala po zidu), fleke ili linije na zidu, male rupice u gletu ili boji, nedostatak lajsne na cosku zida gde se plocice na zidu spajaju (pa je vidljiva strana plocice koja je tamnije boje od same plocice) i slicno. Moje pitanje je, do koje mere su oni duzni da poprave ovakve stvari? Po mom misljenju, ovekve stvari su nedopustive. I ja nemam nameru da placam molera da mi ponovo kreci zidove u NOVOM STANU.
Isto sam primetio da postoje neka ostecenja u hodnicima u zgradi. Usustini, ovo nije prostor koji ja kupujem/placam. Ali je nedopustivo da hodnici u NOVOJ ZGRADI budu nedovrseni ili osteceni.
Da li ste preuzeli kljuceve od stana, sa zapisnikom za primopredaju kljuceva?
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Tada sam konacno docekao da krenu da popravljaju greske. Bio dosadan i krenuo da dolazim cesce na gradiliste. Pa je inzenjer konacno popustio i rekao da se te greske poprave. Greske ipak nisu do kraja popravili. Cim su krenuli da popravljaju, mislio sam "sve ce biti dobro". Ali kada je stan placen, i kada sam popunio onaj dodatni zapisnik, sve je stalo. I evo, vec neko vreme sve stoji tako. Rok od 10 dana je vec odavno istekao. Iako sam zvao vec nekoliko puta.