Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Tržni centar Promenada Novi Sad

Tržni centar Promenada Novi Sad 20 okt 2018 16:02 #1141

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 8559
  • Primljenih Zahvalnica: 36802
Živa diskusija se razvila, što je dobro. Meni ovo nekako deluje prazno, te sam odlučio da se provozam oko gradilišta i da pokušam da dam odgovore na neka pitanja koja su ovde postavljena, a i na neka koja sam sebi postavljam. Najbitnije je ono koje i Voldi postavlja, a na koje sam prethodni put dao odgovor u stilu crnog humora. Sada bih probao ozbiljno. Mislim da je u npitanju dobra organizacija pre svega, a to je ono što ovo gradilište prati od početka. seme trave je bačeno u četvrtak, a juče je počelo i sađenje žbunja.

nakon trave, a pre daljeg sađenja, danas su radili na gasnoj instalaciji.

Saobraćajna infrastruktura oko objekta i parterno uređenje je podeljeno u dve faze. Obe se polako završavaju, a sudeći po tabli treba da budu gotove 1.11.

Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, limanac, mrnjavi, Duja, das ivon, Zex021, sasar, Mikins, Light, valjan, Eldarion, AeroDron, IC, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 20 okt 2018 16:05 #1142

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
slede fotografije koje su u vezi sa parternim uređenjem i saobraćajnicama.

Zahvalnici: Buck, limanac, ranko su ns, mrnjavi, das ivon, Zex021, sasar, radd3, Mikins, Light, valjan, Eldarion, AeroDron, IC, Ambasador

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 20 okt 2018 16:17 #1143

• TurboMaximus
  • TurboMaximus's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 2667
  • Primljenih Zahvalnica: 3069
ranko su ns napisao/la:
TurboMaximus napisao/la:
Logika koja funkcioniše u provincijskim rupama, kakva je ovaj grad bez vizije i strategije.

koja logika funkcioniše u provincijskim rupama? Obrazloži
TurboMaximus napisao/la:
Nažalost, verna slika nacionalnog psihološkog profila.
Bez obzira na tvoju očiglednu nameru da me uvrediš nisi uspeo. Nažalost ili na sreću ne stidim se mog "nacionalnog psihološkog profila"

Sužen je vidik u svim pravcima pa vladaju mediokriteti. Liči na oblake, a u stvari je magla.

Ne, nisam imao nameru da te uvredim, ali se, ne prvi put, s tobom ne slažem. Akcentirao sam da bi bilo jasno na čemu je akcent.
Poslednja izmena: 20 okt 2018 16:18 od TurboMaximus.

Tržni centar Promenada Novi Sad 20 okt 2018 16:25 #1144

• Blavak
  • Blavak's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor

Na poslednje dve vidimo i radove na fasadi parking garaže kao i trgiću i fasadi ispred ulaza u centar sa strane Bul. oslobođenja. Uz ovo što se vidi na fotografijama, more zvukova koje dopire iz unutrašnosti gradilišta, živost ljudi koji rade u i oko, te more ljudi koje skoro svakodnevno srećem u prodavnici poznatog domaćeg trgovačkog lanca koja se nalazi na SPENSu mi govori da postoji potpuno realna šansa da se posao završi do 15.11., napeto, ali velike su šanse. Pitanja koja su i dalje otvorena, hm, što se tiče podzemnih voda, projekta, izmene, nadzora,... odavno mi kao društvo nismo u poziciji da bilo kome bilo šta zemarimo. Naš krajnji domet je da pitamo da li treba još malko da se sagnemo i to je to. Da li se meni sviđa ovaj i ovakav centar na ovom mestu, odgovor je ne. Šta bih ja želeo ovde, atletska borilišta, mali stadion za hokej na travi i malko veće igralište za ragbi. Na mestu gde se nalazi ona zelena zgrada bi mi jako lepo legao parkić, no fali mi cca 110.000.000,00 EUR da bih i počeo da razmišljam o realizaciji tako nečeg.
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Buck, limanac, ranko su ns, kasko, mrnjavi, Duja, Brane, Zex021, sasar, radd3, Mikins, Light, Djordje Cvarkov, valjan, Eldarion, AeroDron, IC, Bata_ i ovaj član ima 1 ostalih zahvalnica

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 20 okt 2018 19:20 #1145

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 133
mrnjavi napisao/la:
Meni treba. Volim skupo i loše.

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

+1 B)

Tržni centar Promenada Novi Sad 20 okt 2018 20:16 #1146

• Ambasador
  • Ambasador's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 206
  • Primljenih Zahvalnica: 469
Ne poznajem u Srbiji ni jednu građevinu približne veličine koja je napravljena za tako kratko vreme. Za svaku pohvalu
Voleo bih da je tako i sa ostalim radovima po gradu ali ne možemo da se oslobodimo navike da nešto banalno iskopamo i napravimo saobraćajni kolaps a onda mesecima prčkamo po tome

Tržni centar Promenada Novi Sad 21 okt 2018 17:29 #1147

• Klon
  • Klon's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 140
  • Primljenih Zahvalnica: 77
Impresivna organizacija, radovi, gradnja.. o izgledu je diskutabilno raspravljati.Ali za sve ostalo pohvale.

Tržni centar Promenada Novi Sad 22 okt 2018 02:12 #1148

• Zex021
  • Zex021's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 174
  • Primljenih Zahvalnica: 252

Izvor @projektekspert (Instagram)
Poslednja izmena: 22 okt 2018 02:13 od Zex021.
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Cookie, limanac, Yokai, mrnjavi, Duja, drazesnaSkorpija, sasar, Blavak, radd3, Mikins, Light, Djordje Cvarkov, valjan, Eldarion, AeroDron, Istraživač, Ambasador, Voldi

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 22 okt 2018 13:48 #1149

• e46glogi
  • e46glogi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 215
  • Primljenih Zahvalnica: 239
Znaci definitivno otvaranje 15.11.

Poštovani,

Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavestimo da je planirano otvaranje 100-og po redu, Univerexport maloprodajnog objekta, 15. novembra 2018.

Objekat se prostire na oko 2.500 m2, i biće deo tržnog centra Promenada koji se nalazi na uglu Bulevara Oslobođenja i Bulevara Cara Lazara, u Novom Sadu.

Kao i do sada, planirali smo podelu poklon paketa za prvih 100 potrošača, i ovim putem Vas molimo ukoliko ste u mogućnosti da nam se pridružite i podržite pakete sa odeđenom količinom gratis robe.
Jedina molba, ovog puta, jeste da gratisi budu ekskluzivniji kao i sam objekat i planirano svečano otvaranje.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Zahvalnici: Dukelander, Duja, Zex021, Blavak, Mikins, valjan

Tržni centar Promenada Novi Sad 22 okt 2018 16:03 #1150

• Ambasador
  • Ambasador's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
Sa svih strana...

Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, Cookie, limanac, mrnjavi, Zex021, sasar, mlata, Blavak, Mikins, Light, valjan, Eldarion, AeroDron, Bata_, Istraživač

Tržni centar Promenada Novi Sad 22 okt 2018 21:42 #1151

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
Zahvalnici: Dukelander, Cookie, mrnjavi, Zex021, sasar, Blavak, radd3, Mikins, Light, Djordje Cvarkov, valjan, AeroDron, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 22 okt 2018 21:44 #1152

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
:clapping:

Čudo je taj gips kad se s njim radi kako treba.
Iznutra će izgledati dosta bolje nego spolja.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Zahvalnici: Eldarion

Tržni centar Promenada Novi Sad 22 okt 2018 21:47 #1153

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
I meni se sviđa kako se uobličava sve više, i ta "kornjača" kao motiv i zaobljene površine galerija.

Tržni centar Promenada Novi Sad 22 okt 2018 22:03 #1154

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Kornjača jes' dobra, šteta što nije cela fasada ukornjačena.
Ono što ne može nikako da se popravi je taj nabacan raspored masa i zatvoreno prizemlje u jednom od najfrekventnijih delova grada.
Da je pameti, grad bi zahtevao da prizemlja prema oba bulevara budu u celosti otvorena.
Znam da to ruši koncept uobičajenog tržnog centra/kutije koji teži da bude svet sam za sebe, ali postoji dovoljno uspešnih primera iz prakse.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.
Zahvalnici: Duja, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 23 okt 2018 00:19 #1155

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
Odlično izgleda unutra. :okay:
Zahvalnici: mlata

Tržni centar Promenada Novi Sad 23 okt 2018 09:01 #1156

• Ambasador
  • Ambasador's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
Dukelander napisao/la:
Kornjača jes' dobra, šteta što nije cela fasada ukornjačena.
Ono što ne može nikako da se popravi je taj nabacan raspored masa i zatvoreno prizemlje u jednom od najfrekventnijih delova grada.
Da je pameti, grad bi zahtevao da prizemlja prema oba bulevara budu u celosti otvorena.
Znam da to ruši koncept uobičajenog tržnog centra/kutije koji teži da bude svet sam za sebe, ali postoji dovoljno uspešnih primera iz prakse.

Ta varijanta sa otvaranjem prema bulevaru se i meni sviđa ali izgleda od toga ništa.

Koliko se sećam bile su predviđene i neke vodene površine i to negde prema stadionu. Izgleda da se odustalo i od toga.

Stekao sam utisak da se uvek početna varijanta koja se prezentuje uvek promeni i to na jeftiniju varijantu.

Tržni centar Promenada Novi Sad 23 okt 2018 10:01 #1157

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
Sa strane bulevara su vidljive neke "kadice" čija je unutrašnjost plave boje. Ja sam pretpostavio da su to te vodene površine, bazenčići. :huh:
Zahvalnici: Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 23 okt 2018 10:27 #1158

• tetris
  • tetris's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 305
  • Primljenih Zahvalnica: 817
Sinoć sam baš prolazio, i na čošku dijagonalno od merkatora mogao sam primetiti kako svetlost "izbija" ispod ovih ukrasnih panela sa strane bulevara C.Lazara i sija na predhodno pomenutu lokaciju.
Ne znam da li će to srediti ali po meni, izgleda malo napadno.
Slika govori više od reči. (iako na istima nije baš dočarano u potpunosti koliko to jako sija)
:)

Zahvalnici: Dukelander, mrnjavi, Duja, Zex021, sasar, Blavak, Mikins, Light, valjan, Eldarion, AeroDron, Ambasador

Tržni centar Promenada Novi Sad 23 okt 2018 11:44 #1159

• valjan
  • valjan's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1177
  • Primljenih Zahvalnica: 2333
Videh danas u plaćenom članku na sajtu 021 radija da će i Sumo Suši imati restoran u Promenadi, njih se nešto ne sećam sa onih prvih spiskova, a kažu da će biti otvorena kuhinja, odnosno videće se kuvar kako sprema hranu:

www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/199892/F...en-u-Novom-Sadu.html
Zahvalnici: Zex021, Blavak, Light

Tržni centar Promenada Novi Sad 23 okt 2018 13:49 #1160

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
tetris napisao/la:
Sinoć sam baš prolazio, i na čošku dijagonalno od merkatora mogao sam primetiti kako svetlost "izbija" ispod ovih ukrasnih panela sa strane bulevara C.Lazara i sija na predhodno pomenutu lokaciju.
Ne znam da li će to srediti ali po meni, izgleda malo napadno.
Slika govori više od reči. (iako na istima nije baš dočarano u potpunosti koliko to jako sija)
:)

Ja mislim da će to biti super kad se ukombinuje sa uličnim i ostalim ambijentalnim osvetljenjima.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru