Na poslednje dve vidimo i radove na fasadi parking garaže kao i trgiću i fasadi ispred ulaza u centar sa strane Bul. oslobođenja. Uz ovo što se vidi na fotografijama, more zvukova koje dopire iz unutrašnosti gradilišta, živost ljudi koji rade u i oko, te more ljudi koje skoro svakodnevno srećem u prodavnici poznatog domaćeg trgovačkog lanca koja se nalazi na SPENSu mi govori da postoji potpuno realna šansa da se posao završi do 15.11., napeto, ali velike su šanse. Pitanja koja su i dalje otvorena, hm, što se tiče podzemnih voda, projekta, izmene, nadzora,... odavno mi kao društvo nismo u poziciji da bilo kome bilo šta zemarimo. Naš krajnji domet je da pitamo da li treba još malko da se sagnemo i to je to. Da li se meni sviđa ovaj i ovakav centar na ovom mestu, odgovor je ne. Šta bih ja želeo ovde, atletska borilišta, mali stadion za hokej na travi i malko veće igralište za ragbi. Na mestu gde se nalazi ona zelena zgrada bi mi jako lepo legao parkić, no fali mi cca 110.000.000,00 EUR da bih i počeo da razmišljam o realizaciji tako nečeg.