Krpi se krov železničke stanice posle onog prokišnjavanja od nedavno.
Plafoni iznad čekaonica i one dečije igraonice su sa velikim žutim flekama od kišnice. Nisam hteo da slikam plafone unutar stanice. Mislim da je zabranjeno fotografisanje unutar stanice i na kolosecima pa da ne komplikujem sebi život.
Inače, išao sam na aerodrom Nikola Tesla.
Pa evo mali info koga interesuje.
Bio je radni dan pa nikog nisam mogao da nahvatam da me odveze na aerodrom a oni mini busevi više ne funkcionišu kako su nekada funkcionisali.
Onda sam odlučio da malo istražim kako da najbezbolnije stignem na aerodrom i uhvatim let.
Otišao sam Sokolom na Novi Begrad za 400 dinara. Kada se izađe iz voza krene se peške ka bulevaru Milutina Milankovića. Za oko 10 minuta pešačenja se stigne do onog velikog nadvožnjaka koji je ujedno i kružni tok. Pređe se preko autoputa (ima pasarela za pešake) i odmah ispod je stanica gradskog prevoza koja se zove "Beogradska Arena / Antifašističke borbe".
Tu se sačeka gradski bus broj "860i" koji vas za 150 dinara odveze do same aerodromske zgrade. Od te stanice pa do aerodroma putuje se oko 15 minuta.
Eto, ako neko planira da leti a ne zna kako do aerodroma evo mu neka ideja za prevoz.