Dakle, iz prve ruke od sinoć, stanje na terenu!
Apelujem, pazi podvlačim, apelujem da vozači obrate pažnju, otvore "četvoro očiju", šta god prilikom isključivanja sa autoputa kod novog sada.
Sinoć oko 8 sati uveče prilikom mog povratka iz Beograda bio sam svedok bar dva promašaja izlaza sa autoputa.
Lično sam zadovoljan izvedenim odnosno planiranim ali i celom idejom, međutim definitivno se nije smelo dozvoliti da put bude otvoren bez odgovarajuće signalizacije.
AKo se ne varam, prva tabla je na 700m i upućuje na odvajanje za NS, druge dve table su (verovali ili ne) na 500 i 450m znači jedna iza druge. U pitanju su table sa odvajanjem za Zrenjanin, Novi Sad i pravo Subotica. Ja, s obzirom da pratim radove već eto koliko godina nisam bio sasvim siguran pri izlasku!?
A najsmešnija stvar definitivno je žuta strelica tabla Novi Sad na samo uglu skretanja "zapažena", privezana za stub na samom skretanju!?! Ista ona tabla koja je stojala na privremenom skretanju kod Rodića.
Osnovne zamerke i sugestije:
Neosvetljeni putevi, odvajanja. Loša signalizacija, kratak period za prestorojavanje.Obavezno ostvetljavanje kompletne deonice autoputa od jedne do druge naplatne rampe kao i servisnih saobraćajnica. Obavezno postavljanje (ozbiljne, ovo sada je sve samo ne to) i vertikalne i horizontalne signalizacije i to ne samo na ulazu na servisne saobraćajnice nego i na samim odvajanjima sa istih. I tamo su table na 50 metara i za Zrenjenin i za NS istok,...
Slike su lošeg kvaliteta, bio sam sam u kolima...