SSJ5 napisao/la:
ranko su ns napisao/la:
odlična vest i nešto verujem u realizaciju iste.
Zasto? Sve gradske vlasti su pricale o ovome, a nijedna nista nije uradila.
SSJ5 napisao/la:
ranko su ns napisao/la:
gradske vlasti nisu nikad pričali o tome.
O tome je pričao Pajtić Bojan iz Pokrajine
vidi post 4 i 11
Pa sada prica Dinkic o tome. Barem sam tako procitao. A dobro kaze Dukelander, gradska vlast nema nista sa tim. To je pokrajinski projekat. Mada ako se uradi, svakako ce biti ogroman plus, ali ne za gradsku, nego za pokrajinsku (i republicku) vlast. Ono na sta gradska vlast treba da se fokusira su strane investicije, nastavak gradnje gradske i medjugradske infrastrukture, i poboljsanje i modernizovanje poslovanja gradskih preduzeca, ako vec nece da ih profesionalizuju (mada budimo realni, ni ovi drugi ne bi nista uradili po tom pitanju). Ako urade barem jednu od ovih stvari, smatracu da su bili dobri.
tvoji postovi su u ova dva slučaja kontradiktorni i nerazumljivi. Prvo ti tvrdiš da su gradske vlasti pričale o tome a posle kažeš da gradske vlasti nemaju ništa sa tim.
A dalje mi je čudna tvoja rečenica "Pa sad priča Dinkić o tome".
A što ne bi Dinkić pričao o tome, nije to samo Pokrajinski projekat ako ga finansira država. Lepo piše gore da će Država uzeti kredit za izgradnju puta i tunela.
Ja se uglavnom slažem sa tvojim postovima i ne polemišem često sa tobom, ali ova dva citirana posta su mi potpuno nerazumljivi i ne znam šta si hteo da kažeš.