prophysio napisao/la:
1. Koriscena losa glet masa, nije pravljena dobra proporcija vode i glet mase ili glet masa naneta u tanjem sloju od potrebnog. Takodje, isto postoji mogucnost da ukoliko je prostorija bila hladna tj zidovi bili hladni i sve to odradjeno i da se je prostorija pocela grejati i doslo do pucanja usled povecanja temperature zida.
2. Kod sijalice nije normalno da se cuju bilo kakvi zvuci. Ili je problem u naponu ili sijalici, nesto od ta dva.
4. Sto se tice sudopere, morate pogledati da li je odvod napravljen sa ,,Y,, krakom a ne da je ravno pa da su obe sudopere povezane jedna sa drugom samo ravnom cevi.
Sve info sam Vam dao tako sto su mi pojasnili moji majstori koji su meni renovirali stan pre mesec dana. Pozdrav
Hvala puno!
1. Bukvalno znam da su ti moleri smecari ali videcu da li da im se nakacim da se vrate da to poprave, dusa me boli sto sam sve lepo renovirao i ima te pukotine(nije da je nova zgrada pa da je ulegnula ili nesto)
2. Nove su sijalice, ne znam da li je do napona ali ga necu zvati da mi busi nesto ponovo, ako se nesto sjebe nakacicu se i njemu.
4. Okrenuo sam slavinu u drugu komoru pa cu pratiti, deluje mi da jeste Y.
Neverovatno je i kad uredno sve platis ne dobijes minimalan kvalitet..