Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Stambena novogradnja - investitori

Stambena novogradnja - investitori 11 jul 2013 02:37 #181

• vicakur
  • vicakur's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 207
  • Primljenih Zahvalnica: 82
Bijeljinac napisao/la:
I za Zeleznicku i Vojvode Misica nema nikakvih podataka.Samo stoji u pripremi.Provjeravao sam na sajtu NBS-a nisu nikad bili u blokadi niti su sad.Zna li neko sta se desava?Bilo je pisanja pre mjesec dana nesto za Petra Drapsina oko ove komisije,ali deluje mi smijesno da pisu da im je omoguceno 90 m2 vise :D A ovi drugi sto su vise puta prodavali stanove nikom nista.Koliko sam cuo vaze za pouzdanog investitora i izvodjaca.Da li se ista zna vise oko ovih lokacija?Sve su im na najboljim mjestima u gradu

Po informacijama od moje rodjake koja je tamo kaparisala stan trebali bi da pocnu za nekih mesec dana u L.Kostica. Cekali su na neki otkup od stotinjak kvm od grada 18 meseci. Da zaista imaju najbolje lokcije u gradu i svi imaju samo reci hvale za njih. Za K. Petra i Vojvode Misica nemam info, ali se mogu raspitati.
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Stambena novogradnja - investitori 11 jul 2013 02:38 #182

• vicakur
  • vicakur's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 207
  • Primljenih Zahvalnica: 82

Stambena novogradnja - investitori 11 jul 2013 15:27 #183

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 989
  • Primljenih Zahvalnica: 3092

Stambena novogradnja - investitori 17 jul 2013 13:37 #184

• bngsk_
  • bngsk_'s Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 16
  • Primljenih Zahvalnica: 9
jel ima neko informacije sto se tice galensa? konkretno me interesuje zgrada na uglu ulice Svete Kasapinovića i Cankareve koja se sad useljava... u nekom postu ranije sam procitao da su pouzdani, papiri sredjeni...a kakav je kvalitet??

Stambena novogradnja - investitori 28 jul 2013 18:10 #185

• grifon
  • grifon's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 43
  • Primljenih Zahvalnica: 68
Sto se tice Galensa, moj utisak je da su neka zlatna sredina vezano za kvalitet. Korektno rade, standardna PVC stolarija (kao i kod svih drugih), hrastov parket... Ono sto mi se ne svidja je sto grade samo blokovima, ciglu uopste ne koriste, koliko je to dobro, bolje ce ti reci neki gradjevinar.
Ako ima neko da je radio sa njima, ili kupio njihov stan, on ce najbolje reci sve prednosti i mane. Ja bih voleo da znam kakva im je zvucna i termicka izolacija.
I jos jedna stvar mi se ne svidja previse, a to je sto su im obavezno sve spoljne fasade sa nekom kombinacijom zelene boje, to je sad vec stvar ukusa, nekom je lepo, nekom nije. Ja licno bih koristio neke druge boje...
Zahvalnici: bngsk_

Stambena novogradnja - investitori 28 jul 2013 23:18 #186

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Što se tiče cigla vs. blok, pošto se radi o objektima koji su mahom građeni u skeletnom sistemu, ono što je bitno su termička svojstva materijala i debljine tih zidova. Dobar blok može biti sasvim ok.

Za termičku izolaciju samo pogledaj šta im je spoljni zid što je verovatno blok + 5 ili 10cm stirodur + demit. To nije bog zna kako drugačije od ostalih.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Stambena novogradnja - investitori 30 jul 2013 11:14 #187

• grifon
  • grifon's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 43
  • Primljenih Zahvalnica: 68
Vrlo verovatno je ta varijanta.

Video sam na gradilistu da koriste i ytong u manjoj meri

Stambena novogradnja - investitori 25 sep 2013 14:18 #188

• vuchina
  • vuchina's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 80
  • Primljenih Zahvalnica: 39
Cao, ljudi

Recite mi da li neko od vas ima bilo kakva iskustva sa Vlasina Inzenjeringom, trenutno rade zgradu u ulici Djorjda Rajkovica 17.

Kakvi su, kako grade, kakav im je odnos prema kupcima, sta kazete za lokaciju zgrade?

Hvala unapred.

Stambena novogradnja - investitori 25 sep 2013 20:01 #189

• Pripadnik
  • Pripadnik's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1172
  • Primljenih Zahvalnica: 716
Da li neko ima neke informacije o investitoru astraplan odnosno da li neko zna sta su oni radili do sada?

Stambena novogradnja - investitori 25 sep 2013 20:53 #190

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
Da li je moguce da je Astraplan izgradio onu zutu uvucenu do malog Zoneda?

Stambena novogradnja - investitori 25 sep 2013 20:55 #191

• Sasa
  • Sasa's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 631
  • Primljenih Zahvalnica: 1082
Pripadnik napisao/la:
Da li neko ima neke informacije o investitoru astraplan odnosno da li neko zna sta su oni radili do sada?
Gradili su i izgradili onu zgradu preko puta Sinagoge u Jevrejskoj, mislim da je neka optika u prizemlju...

Stambena novogradnja - investitori 26 sep 2013 14:51 #192

• Pripadnik
  • Pripadnik's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1172
  • Primljenih Zahvalnica: 716
Znam da sam negde vidjao logo... hvala svakako.
Mozda cu sa njima imati nekakav aranzman pa se raspitujemo o prethodnim radovima.
A koliko je danas, informativno, kvadratni metar u izgradnji?

Stambena novogradnja - investitori 26 sep 2013 15:41 #193

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
vuchina napisao/la:
Cao, ljudi

Recite mi da li neko od vas ima bilo kakva iskustva sa Vlasina Inzenjeringom, trenutno rade zgradu u ulici Djorjda Rajkovica 17.

Kakvi su, kako grade, kakav im je odnos prema kupcima, sta kazete za lokaciju zgrade?

Hvala unapred.

Oni su bili izvođači za Greping ako se ne varam.
Zgrade su im prosek, slično kao i sve ostalo, tj. demit, fert, erkeri, oprema 'nako.
Lokacija je super, centar na 15 minuta laganog hoda, par diskonata i dve pijace u blizini, relativno mirno, jedino što će u toj ulici biti problema sa parkiranjem.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2013 11:50 #194

• vuchina
  • vuchina's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 80
  • Primljenih Zahvalnica: 39
Hvala na odgovoru.

Obilazio sam malo gradilista, nasao sam svasta. Kod njih sam jedino nasao da koriste termo blok + 8 cm izolacije.

I sam izgradnja je 'cista'. Nema busenja ploca, ostavi se prostor gdje je potreban.

Stambena novogradnja - investitori 27 sep 2013 16:44 #195

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Što se tiče ovog bušenja ploča, to zavisi od više stvari.
Prvo, u blokovskoj gradnji Limana, Naselja i stare Detelinare su uglavnom isti stanovi na svim spratovima, pa je kupatilo iznad kupatila a kuhinja iznad kuhinje. I onda mogu da se prave instalacione vertikale koje su pristojne, ne pojavljuju se budže u sobama... kod ovih novih investitora je neretko cike-cake, svaka etaža različita.
Od investitora su najlošiji oni koji su spremni da prekroje stanove u zgradi, da promene namene prostorija u gradnji i slično.
Još kad vidite prepravke na novoj zgradi, dogradnje u potkrovljima... odmah kažete hvala lepo.
Poslednja izmena: 27 sep 2013 16:47 od Dukelander.

Stambena novogradnja - investitori 05 okt 2013 20:12 #196

• drazesnaSkorpija
  • drazesnaSkorpija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • bilo jednom...
  • Poruka: 135
  • Primljenih Zahvalnica: 30
gledala sam nesto danas, pa me kopka.... kakav "glas bije" prezident investitora po pitanju kvaliteta?
unapred hvala :)

Stambena novogradnja - investitori 05 okt 2013 23:33 #197

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
Prezident = Koloseum = Krijad.
Evo na Podbari je završena jedna zgrada.
Po završetku zgrade (za mesec dva) su u potkrovlju sa dvorišne strane dodavali još koji kvadrat, kao male šupice na već završenoj zgradi. Nisam njihov fan.

Video sam par pristojnih stanova, ali daleko da su bolji od gradnje iz sedamdesetih i osamdesetih na Limanima i Naselju.

Stambena novogradnja - investitori 06 okt 2013 09:29 #198

• djaso
  • djaso's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1146
  • Primljenih Zahvalnica: 2145
Kad smo vec kod Koloseuma,kad se planira ona zgrada na uglu subotickog(evropskog) i somborskog bulevara?Sta se tu ceka?

Stambena novogradnja - investitori 08 okt 2013 00:07 #199

• Cherry
  • Cherry's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 5
Da li neko zna kakav je po pitanju kvaliteta city holding ? Ulica Vojvode Knicanina i Antona Cehova ? Hvala .

Stambena novogradnja - investitori 08 okt 2013 01:03 #200

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
Cherry napisao/la:
Da li neko zna kakav je po pitanju kvaliteta city holding ? Ulica Vojvode Knicanina i Antona Cehova ? Hvala .
Verovatno mislis na ugao Futoskog Puta i Antona Cehova (nije sam ugao ali jedna ili dve zgrade posle ugla)? Bas sam juce prosao pored te zgrade. Spoljasnji materijali mi izgledaju dosta dobro. Njih ne bije los glas, a ulica Antona Cehova je po meni jedna od najlepsih u gradu, pogotovo sada kad su obnovili Edjseg.
Poslednja izmena: 08 okt 2013 01:06 od Yokai.
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru