grifon napisao/la:
Bolting je ok, papiri su sredjeni. Pouzdani su. Ne istice se nista u odnosu na ostale po kvalitetu, C razred su mu zgrade, kao i svima drugima. Trenutnu zgradu koju rade, zidaju sa klima blokovima plus 10cm izolacija. Kuhinja, kupatilo je od domacih proizvodjaca, hrastov parket, pvc stolarija. Video sam jedan njihov stan nov, tada jos neprodat, deluje mi skroz u redu. Mada, neko ko zivi u njihovoj zgradi, moze vise reci o svim prednostima i nedostacima.
Inace, neko je ovde na forumu, ne znam tacno na kojoj temi, rekao da je zabranjeno prodavati stanove u suterenu i slicno. Za Bolting sam licno video da su u Doza Djerdja prodavali stanove u suterenu, znaci prozori od stana su kao oni podrumski duguljasti i kratki u visini, oko 5 cm iznad trotoara. Cena kvadrata je bila duplo manja, nego kod ovih normalnih stanova.
Pa bila je manja cena kvadrata jer su se prodavali kao garaze, nisu se ni mogli uknjiziti, niti ce moci, kao stambeni kvadrati. Ne mogu da nadjem pravilnik sad, postoje odredbe koje definisu zabranu izgradnje stanova u podrumskim i suterenskim etazama.