Dobar dan svima.
Suprug i ja smo skoro resili da kupimo stan. Dosta smo se raspitivali, pa smo nekako suzili izbor na sledece:
1. Galens - cak smo se i nameracili na jedan stan na kraju Somborskog bulevara, ali mozda sacekamo i mart 2016 kad bude gotova zadnja lamela u garden, jeste skuplje, ali je i energetski razred b, a i nekako mi se vise svidja da budem okruzena zelenilom, nego onom "pustinjom" na bulevaru. Razlika je, ako se ja dobro secam 100e/m2(telep 1050e a garden 1150e/m2).
2. Cula sam od poznanice,ona je uzela stan u cara Dusana, nije mi rekla koji je investitor, ali mi je rekla da mu je to druga zgrada. Prva je na detelinari i kao da su odmah rasprodati stanovi. Gledala sam malo uz pomoc google maps, cini mi se da je investitor "Stabilnost doo", ali nisam 100% sigurna, pa bih bila zahvalna ako znate koji je to investitor. U Cara Dusana je prosle godine zavrsena, a za detelinaru ne znam.
3. Ako imate jos nekog investitora da preporucite, ovde sam citala o dosta njih, ali sve sto sam videla ili je bas na bulvaru (bez zelenila) ili su neki stanovi ogromni, ili imaju neki bas glup raspored.
Ono sto mi trazimo je nesto do 50kvm, da bude dvosoban (sa dve spavace). Nije nam toliko bitna velicina spavacih soba(ipak se u njima provodi najmanje vremena), bitnije nam je da ima terasu, na kojoj mozemo sedeti(pretpostavljam da je to oko 3kvm).
Hvala svima unapred