rozental napisao/la:
Poštovanje
nova sam na forumu,čitam sva Vaša pitanja i odgovore,jako mi se sviđa ovaj forum
zato sam se obratila Vama jednom molbom
naime ćerka želi da kupi stan u izgradnji ,koji se nalazi na Adicama,u ulici-Desanke Maksimović
to su male vile od po 4 stanova,neke su završene ,neke ne,onu što su nam agenti pokazali,i onu što bi ona kupila od 29m2,neznamo ko je investitor,pošto su nam rekli da je to investitor kupio celu veliku parcelu od par hektara,ne i njegovo ime,ali videli smo da ima useljivih stanova,znači stanuju tamo
mene samo interesuje ako neko tamo stanuje,da mi kaže što više informacije,da nebi bila nasamarena,a to ne želim
veliki pozdrav
Komentarisali smo ovo u prilicno negativnom kontekstu nekoliko puta.
Na gradilistu nema table koja po zakonu mora postojati a na kojoj pise:investitor, projektant, nadzor, rokovi,
broj odobrenja za gradnju... Tako da bih ja posao odatle, tj. proverio da li uopste postoje uredni papiri. To je agent DUZAN da zna i da ti prezentuje. Ako tvrdi da ne zna ili nece da ti kaze, menjaj agenta. Dva dalekovoda, od toga jedan 110KV prolaze direktno preko parcele. Na stranu akusticni, vizuelni i zdravstveni aspekat, nekad nije bilo dozvoljeno graditi u zoni oko dalekovoda. Mozda se nesto menjalo
?
Pod uslovom naravno da ti odgovara ostalo. Pre svega lokacija, saobracajna povezanost, koja zbog same prirode divljeg naselja nikad nece biti bolja.