Dragi forumasi,ako neko izjavi ovde da je neko u krizi neka to nekako argumentuje,podacima sa NBS-a tj da li su racuni u blokadi,da li je gradiliste zatvoreno,da li duze vreme nema znacajnijeg napretka u radovima,koji je razlog tome i slicno...Nazalost ili na srecu,uticaj medija ukljucujuci i ovaj forum je veliki na svest ljudi i buducih kupaca.Sto se konkretno Najevropljanina tice ja ne znam da li su u krizi,vidim da se ne sire mnogo,da svaku zgradu zavrse,investitor je jak finansijski,jer ima privatni Univerzitet,teoretski je sve moguce,ali ako neko kaze da su u krizi,a prethodno su to spominjali i za neke druge investitore neka necim obrazlozi,argumentuje,skrene paznju,inace svako moze da se registruje i za svakog da kaze isto,a to veoma utice na svest potencijalnih kupaca.Te price rekla-kazala,rekao mi majstor sa obliznjeg gradilista su neozbiljne,sve i da je stvarno tako.Apelujem na administratore da obrisu svaku objavu gde se iznose takve stvari,a nisu makar necim argumentovane.Zadnji post od Billy-ja na primer sadrzi neke argumente ,lepo je objasnio neke cinjenice i na sta treba obratiti paznju i to je ok .Ovaj forum je odlican,samo treba neki red da se uvede.