Pozdrav svim forumašima!
Dugo vec pratim forum, a kako planiram kupovinu stana u izgradnji u nekoj blizoj buducnosti, resio sam da se aktiviram, i da potrazim savet od kolega sa foruma. Gledam neku lokaciju koja ce biti zgodna za izdavanje i za stanovanje dece jednog dana, a da izgradnja pocinje uskoro, jer se finansijski uklapam da to isplatim krajem sledece godine ili pocetkom 2018.
Konkretno, interesuju me iskustva sa investitorom Skver plus? Kakva im je pouzdanost i kvalitet gradnje? Objekti im deluju dosta pristojno sa fotografija, no to nije dokaz kvaliteta, jer sve moze da se ušminka, a vremenom se pokaze pravo lice.
Trebalo bi da krenu u februaru projekat u Lukijana Musickog, a ta lokacija je solidna, i odgovara mi za to sto sam planirao. Od ostalih investitora na boljim lokacijama,dosta su jake cene po kvadratu, nisam bas spreman da izdvojim 1500e+ za stan koji planiram da izdajem bar u narednih 10god, a opet bih pre uzeo stan u novogradnji(imam tu i povrat PDV-a), nego polovan stan , mada ko zna mozda i promenim misljenje.