Teki napisao/la:
Zdravo svima,
Čitam forum već neko vreme i mogu vam reći da sam impresioniran vašim informacijama.
Pošto se razmišljam o kupovini svoje prve nekretnine, zamolio bih vas za mišljenje o lokaciji na Telepu u delu između Bolmanske i Prešernove ulice (navodno će se probijati nove ulice).
Prednosti i mane?
Zna li neko iz šta se planira u tom kraju? Pročitao sam
članak samo ne znam koliko je to realno.
Investitor je Ivan Milenković, ako sam dobro zapamtio Evrogradnja MS Plus. Da li neko ima iskustva sa ovim investitorom?
Hvala unapred.
Evo probaću ja da ti odgovorim.
Lično ja nisma imao kontakt sa Ivanom ali jesu sestra od moje žene i njen verenik.Kupili su stan tog investitora Evrogradnja MS u Mornarskoj ulici.
Znam da su uzeli stan od 53 m2 da je cena bila mislim 930 eur sa PDV.
Što se tiče saradnje sa Ivanom iz njhove priče je sve bilo korektno,sve što su se dogovorili je ispoštovao.Doduše sa njim su pričali za cenu i neke
osnovne stvari pri samom dogovaranju za kupovinu.Inače njegova desna ruka i osoba za sve ostalo,pokazivanje stanova,papirologija,primedbe,
ide preko devojke koja je tu za sve što vam treba i što vas interesuje.A i dalje ako se dogovorite sa Ivanom oko stana.
E sad na šta su oni imali primedbe,su majstori koji su radili zgradu,i šef gradilišta koji je dosta puta ispao nekorektan da ne kazem lagao.
A to su one stvari u stanu kad uselite,pa nisu završili neke sitnice,tipa tuš,slavina,fali deo lajsne parket,polomljena pločica u kuhinji itd.
Sa takvim stvarima je bilo natezanja do te mere gde su zvali direktno Ivana jer nisu uspeli da se izbore sa majstorima koji su odlagali
te popravke a ljudi treba da se useljavaju.
Ali da rezimiram,što se tiče samog investitora,što se tiče samog kontakta sa Ivanom i svih dogovora sve je bilo kako su se dogovorili i panirali.
Još su oni kupili stan dok je bio u sivoj gradnji,pa su stavljali neke druge lajsne parket,pločice i jos neke stvari u stanu,gde je ispao krajnje korektan
i po pitanju cene za te radove odstupanja od standarda stanova u zgradi.
Eto nadam se da sam ti pomogao,jer znam koliku se meni ovde značile sve inforamcije koje su me interesovale.
Pozdrav i srećno sa traženjem nekretnine i kupovinom.