Neskov napisao/la:
Zegi napisao/la:
Da ga sad ne reklamiram na temi koja se tice drugog investitora, lako je pronaci o kome pricam ako pogledate moje ranije poruke. Posto pricam o svom licnom primeru, nije ona varijanta nacuo sam da je tako bilo ili nesto slicno, ne samo da sam dobio parking mesto uz stan koji je isao za sasvim realnu cenu vec je uz to dao i ostavu svakom stanu u suterenu takodje uracunatu u cenu kvadrata za stan, fakticki besplatno. Zgrada je u Heroja Pinkija, znaci samo par stotina metara dalje od "Avenije" i pre par dana sam saznao da daje slicne uslove za novu zgradu koju planira da gradi ove godine u komsiluku moje zgrade u istoj ulici.
A kolika je bila cena kvadrata i to je 1 primer, nije sigurno samo sto mnogo grade već je i banka dala kredit za taj projekat ali nema veze sada.
Imaš primer u bulevaru oslobodjenja gde je garažno mesto 15k +PDV.
I koji je broj stanova?
1 primer posle moje kratke potrage, siguran sam da nisu usamljen primer investitora koji nije toliko halav danas. Zna se ko su pouzdani investitori, zato izmedju ostalog i sluzi ovaj forum
Cena kvadrata je bila 1150 sa PDV-om i opet im se isplati da ne deru ljude i na parkingu zar ne