bili napisao/la:
Post od pre četiri meseca. Boldovano ono šno je važno za fotografije koje slede
VladaNS napisao/la:
VladaNS napisao/la:
bili napisao/la:
Pošto vidim da si raspoložen za dopisivanje mogao bi da mi odgovoriš na davno postavljeno pitanje.
bili napisao/la:
Postavio bih jedno sasvim lično pitanje, VladiNs, dakle da ne odgovori iz ugla investitora već iz ugla običnog čoveka. Pošto verovatno često boravi na gradilištu, da li misli da je relativno uska ulica KM sposobna da izdrži 500+ stanova, imajući u vidu da če tu biti i supermarket, dakle svakodnevno snabdevanje kamionima koji ne znam gde će stajati ako ne na sred ulice.
Dobijen i odgovor koliko se secam. Pogresna adresa za pitanje.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Da si upoznat sa funkcionisanjem i dostavom takvih marketa, ne bi postavio takvo pitanje. Za market je u unutrssnjosti kompleksa opredeljeno dovoljno parking mesta za istovar koji mora da se obavi od 7-10h. Veliki trgovinski lanci ne prave diatributivne centre na "milion" kvadrata da bi sleperima dovozili robu u svoje markete. Pusti vise ta tendeciozna pitanja i komentare, postavi neko strucno pitanje ako te zanima moj odgovor.
Da ne bi ponavljao isti odgovor o poznavanju funkcionisanja mega marketa, pokusacu ds odgovorim, a da se neko osetljiv ne uvredi previse. Svaki mega market ima magacin sa zadnje strane objekta, da se naravno ne bi video unos robe, logicno, zar ne?
Logisticka organizacija transporta robe iz centralnih magacina sw odvija uvek manjim dostavnim vozilima, zamisli kada bi svaki dan dolazili sleperom? Ali kako je ovo prvo punjenje marketa, sigurno nece doci sa 20manjih kamiona. Da se vratimo na magacin, koji se nalazi u unutrasnjosti kompleksa; nalazi se pored saobracajnice koja se nalazi u kompleksu, opredeljen je prostor za smestaj vozila koja donose robu. Saobracajnica nije u potpunosti zavrsena tako da ne moze jos uvek da se koristi i tako dolazimo do slike sa dostavnim vozilima ispred megamarketa najavljujuci saobracajni kolaps...
"C) Kupac je saglasan da se u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa obavljaju svi vidovi poslova vezanih za dostavu robe i materijala, uz poštovanje kućnog reda predviđenog zakonom o održavanju stambenih zgrada."
Odredba iz ugovora o kupoprodaji.