Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: "Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks

Re:RE: "Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 feb 2019 20:58 #421

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 441
  • Primljenih Zahvalnica: 605
FredyNs napisao/la:
Koja je lamela u pitanju? Koje su boje plocice? Meni su npr rekli 3x da cu takve stvari moci sam da biram (uz doplatu) i da ce me pozvati kad bude potrebno... Naravno nisu. Iskreno sam i odustao od toga.
Pri kupovini stana, niko od prodavaca nije mogao da kaze da se plocice biraju iz razloga sto se od pocetka znalo koja ce se keramika ugradjivati. Svakom kupcu je receno da moze da pogleda keramiku koja ce se ugradjivati. U slucaju da keramika ne odgovara, kupci su imali mogucnost da donesu svoju keramiku, a sve sto nije ugradjeno odbija se od konacne cene stana po nabavnoj ceni investitora. Ovo sve vazi za bilo koji zavrsni materijal koji se ugradjivao.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Re:RE: "Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks&^^ 18 feb 2019 21:01 #422

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
Anna napisao/la:
Svi koji su kaparisali i kupili stan, cesce se i ikad i ne svrbi, iz licnog iskustva znam da nova gradnja nosi sa sobom nove probleme.
Da li su useljene lamele 2 i 3 jel ljudi tu zive?Prosla sam juce ulicom Kraljevica Marka pa to je uzas, blato, radne masine, kamioni, prodavnica, kola po putu a tu je i skola.Do leta ce tu biti dosta posla.Iskreno mislim da kvalitet stanova uopste nije dobar, volela bih u ime ljudi koji ce tu ziveti da me neko demantuje, kao i kod svih investitora sve ostane ne dovrseno za razliku onda kad se stan ugovara, onda sve moze.
Jako je konfuzno sve oko tog kompleksa i kad to bude gotovo pa tu ce biti kosnica, bez reda i zakona.
Ukoliko se neko uselio lepo bi bilo da nam posalje slike.
Iskreno ko god ima novca bolje je i da kupi staru gradnju, Pariske Komune, zuta cigla, Suncani Kej crvene cigle, to su stanovi.
Puno srece svima koji ce tu ziveti naoruzajte se strpljenjem i spremite se na dorade i luanje do kraja ove godine.
Lamele 3 i 4 su zavrsene i uknjizene. Kupcima koji su isplatili stan ne moze se zabraniti da zive u njima i pored sugestija da ce gradiliste ostalih lamela biti i dalje aktivna.

Sto se tice kvaliteta stanova, da li ste kupac stana u Kraljevom parku?

Re:RE: "Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 feb 2019 21:03 #423

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
orvl napisao/la:
Zar nece snabdevanje Maksija da se vrsi iz garaze, koja ce biti dostupna tek kada se kompleks bude zavrsio ?
Snabdevanje Maksija nije predvidjeno da se vrsi iz garaze. Ispod lamele 8 nije projektovana podzemna garaza. Snabdevanje ce se vrsiti iz dvorisno dela Maksija.

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 25 feb 2019 18:05 #424

• Jungle_Mania
  • Jungle_Mania's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 258
  • Primljenih Zahvalnica: 2244
Par slika od danas

Ovde se vidi i Rapid invest
“Dodju tako ponekad vremena, kada pametan zacuti, budala progovori, a
fukara se obogati.”

― Ivo Andrić
Zahvalnici: Nicisy1, Dukelander, limanac, mrnjavi, Duja, das ivon, sasar, Blavak, Djordje Cvarkov, valjan, AeroDron, Anna

Re:RE: "Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 10 mar 2019 20:37 #425

• FredyNs
  • FredyNs's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 12
  • Primljenih Zahvalnica: 4
VladaNS napisao/la:
Pri kupovini stana, niko od prodavaca nije mogao da kaze da se plocice biraju iz razloga sto se od pocetka znalo koja ce se keramika ugradjivati. Svakom kupcu je receno da moze da pogleda keramiku koja ce se ugradjivati. U slucaju da keramika ne odgovara, kupci su imali mogucnost da donesu svoju keramiku, a sve sto nije ugradjeno odbija se od konacne cene stana po nabavnoj ceni investitora. Ovo sve vazi za bilo koji zavrsni materijal koji se ugradjivao.

Postovani Vlado, u najmanju ruku govorite neistinu da ne upotrebim neku tezu rec. Ali sve sto se tice ove teme je prosarano neistinama od strane Vase firme tako da cu samo odgovoriti na par stvari koje ste ovde izneli a ispostavile su se kao netacne.

1) Rok iz predugovora za koji ste garantovali nije ispostovan. Dodatnih 60 dana proslo pre 10ak dana, pa ni to nije ispostovano. O produzetku tog roka me niko jos nije ni kontaktirao, ali je ocigledno da lamela 5 nije gotova. Kao sto znate, pozitivna poslovna praksa je da se u ovakvim slucajevima isplacuju penali ili vrsi korekcija cene, ali od pilicarske kompanije kao sto je Galens se to naravno ne moze ocekivati jer ste tako fino zamotali taj predugovor da necete ni pare da vratite, a sve clanove ugovora ste prekrsili.

2) Za keramiku vidite sa Vasom sluzbom prodaje zato sto onda govore neistine u mailovima koje salju, ali Vi to sve vec ionako znate samo morate ovde da date neki odgovor. Ali pored cinjenice da zgrada jos nije gotova, keramika stvarno deluje beznacajno...

3) U istoj nedelji sam zajedno sa 2 prijatelja dobio 3 razlicite informacije. 31 mart, sredina aprila, pocetak maja... Odnos prema kupcima, katastrofa, poslovna praksa 0, savetovao bih svima da zaobidju Vasu firmu u sirokom luku jer ste poceli opasno da osljarite i da se silite a takvi po pravilu zavrse na dnu.

P.S. Znam da Vi zastupate samo stavove Vase firme i ovo nije licno prema Vama, ali kao predstavnik iste morate da cujete i ovakve stvari posto vase kolege to strucno izbegavaju.
Zahvalnici: galante, Anna

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 17 mar 2019 16:53 #426

• Jungle_Mania
  • Jungle_Mania's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
Posto mi je glupavo da stalno maltretiram Limanca da postavlja slike Galensa koje mu saljem i da mu oduzimam vreme (zbog mog loseg iskustva sa jednim njihovim sefom gradilista),odlucio sam da predjem preko toga.

fukara se obogati.”

― Ivo Andrić
Zahvalnici: Dukelander, limanac, mrnjavi, Duja, Zex021, sasar, Blavak, Djordje Cvarkov, valjan, mdinic, AeroDron, Anna

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 17 mar 2019 16:57 #427

• Jungle_Mania
  • Jungle_Mania's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
fukara se obogati.”

― Ivo Andrić
Zahvalnici: Dukelander, limanac, mrnjavi, Zex021, sasar, Blavak, Djordje Cvarkov, valjan, mdinic, AeroDron

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 17 mar 2019 17:02 #428

• Jungle_Mania
  • Jungle_Mania's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta

Detalj iz hodnika

I za kraj rasveta na parkingu (ima jos slika,al i ovo je dosta :))
fukara se obogati.”

― Ivo Andrić
Zahvalnici: Dukelander, limanac, kasko, mrnjavi, Duja, das ivon, Zex021, sasar, Blavak, Djordje Cvarkov, valjan, mdinic

Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 17 mar 2019 19:43 #429

• kasko
  • kasko's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 4924
  • Primljenih Zahvalnica: 9934
Za mene strasna gustina i onaj izgled platoa zagradjenog zgradama. Ne bih ziveo tamo
Zahvalnici: Nicisy1, Buck, Duja, RM77, mlata, Bogdus, radd3, mdinic, Istraživač

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 mar 2019 09:02 #430

• Kasper
  • Kasper's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 112
  • Primljenih Zahvalnica: 56
Po meni ne izgleda lose

Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 mar 2019 09:05 #431

• Slv
  • Slv's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 18
  • Primljenih Zahvalnica: 34
Cuo sam da stanovnici KP nemaju mogucnost izbora SBB kablovskog operatera (osim u lameli 1), moguce je samo uvesti mts. Da li ce se to promijeniti?

Re:RE: Re:"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 mar 2019 09:17 #432

• VladaNS
  • VladaNS's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
Slv napisao/la:
Cuo sam da stanovnici KP nemaju mogucnost izbora SBB kablovskog operatera (osim u lameli 1), moguce je samo uvesti mts. Da li ce se to promijeniti?
Postoji opcija izbora 2 kablovska operatera, mts i team net media. Da li ce SBB moci da udje zavisi trenutno od njih, jedan od razloga je sto nemaju trenutno platformu da pustaju signal bez koaksijalnih kablova jer su u KP ugradjene opticke vertikale i utp kablovi kao mrezni razvod u stanovima.

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 mar 2019 11:23 #433

• Erebus
  • Erebus's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 316
  • Primljenih Zahvalnica: 758
Sve ovo neodoljivo podseća na stare public housing projekte (iliti "The Projects", kako ih već zovu u USA). Nema tu ništa ni kraljevsko, ni parkovsko. Džaba sva ta nesvesno autoironična vilenjačka imena kakva se sad daju novoblokovima, ovakve gradske celine će dugoročno samo generisati socijalne probleme, pored funkcionalnih, koji su očigledni od prvog dana. Sam pogled na ove fotografije izaziva anksioznost.
Zahvalnici: Nicisy1, Buck, ranko su ns, kasko, Duja, Brane, RM77, sasar, mlata, radd3, Billy, ChobbyNS, mel, box021

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 mar 2019 14:46 #434

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
Mene jedna druga stvar interesuje. Biće prodavnica, supermarket ili šta već, da ljudi kupuju namirnice. Ali već 30 godina dve okolnoe škole, Trifkovićeva i Lolina, imaju problem sa nedostatkom kapaciteta da prime decu. U medjuvremenu se izidalo puno zgrada, broj dece je još veći, Lolinu nadzidjuju, ali zidaju i okolo puno zgrada, pogotovo što u te dve škole idu i deca iz Bloka. Izgradnjom ulica iza Loline i oko Socjalnog, Lolina će biti preopterećena. A izgradnjom ovog kompleksa, gde će ići deca iz tih stanova? Da li Trifkovićeva može da primi novih 100 ili 200 djaka?
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never
Zahvalnici: Blavak, strika

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 mar 2019 18:37 #435

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
Za Trifkovićevu postoji projekat za još jednu fazu nadogradnje, ali još nema para.
Ispred postojećeg objekta treba da se gradi objekat u kome će biti svečana sala, zbornica i još ostalo za kolektiv, a sadašnje kancelarije i zbornica bi postale učionice.
A ne tako daleko se nalazi i Gundulićeva škola...
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 18 mar 2019 19:01 #436

• BM01
  • BM01's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 3
Da li neko zna koji projekat je veci po broju stanova ovaj ili sajam kompleks sto gradi tehnogradnja?

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 19 mar 2019 09:11 #437

• Vladenstajn
  • Vladenstajn's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 63
  • Primljenih Zahvalnica: 61
Jedino Galens radi ove "humane" fasade. Meni lično podižu raspoloženje. Bilo bi dobro da se urbanizam time sistematski pozabavi.

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 19 mar 2019 09:41 #438

• cvarkov
  • cvarkov's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 131
  • Primljenih Zahvalnica: 319
Blizu je na Salajci i Vuk Karadzic u Radoja Domanovica .Dobra osnovna skola

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 19 mar 2019 11:57 #439

• mlata
  • mlata's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Drugi su drugi-mi smo prvi
  • Poruka: 629
  • Primljenih Zahvalnica: 1024
Zaista dobra skola ali je vec pretovarena

"Kraljev park" | stambeno-poslovni kompleks 19 mar 2019 15:06 #440

• Smoki
  • Smoki's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 12
  • Primljenih Zahvalnica: 33
Tema NS Škole i vrtići.
Vuk Karadžić jeste mala i preopterećena.Kostina takođe.Ali titula ide ipak OŠ J.Atila na Telepu.Gde se decenijama ni kriva ni dužna guraju deca sa Adica.
Tako imamo primer 7 odeljenja sa po 25-30 učenika.Što prevazilazi objektivne kapacitete.Još gore stanje je u vrtićima tu.
Situacija u Dositejevoj i Tozinoj školi na Detelinari iz god u god sve gora.Populacija je porasla zatim Sajlovo celo i obližnji Banatić bez OŠ gravitiraju tu.itd
Dakle Adice naselje veličine kao Telep bez OŠ i samo 1 vrtić.Sajlovo bez vrtića bez škole.Banatić samo vrtic itd.
Zašto se nismo po tom pitanjima pomerili gotovo ni pedalj napred od 80tih?A u vidu populacije gotovo duplo i po pitanju nataliteta.
Ukoliko nema cenzure ovo bi bila zanimljiva tema što da ne.
Zahvalnici: Djordje Cvarkov, valjan, Kići
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru