Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Tržni centar Promenada Novi Sad

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 01:52 #1941

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
  • Poruka: 4225
  • Primljenih Zahvalnica: 3198
RM77 napisao/la:
Očekujem prvomajski uranak za forumaše na zelenom krovu ;)

Lep ambijent uz cevi za ventilaciju, klime... Pokušavam da shvatim zbog čega mnogi insistiraju na “zelenom krovu”, ali mi ne ide....
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 08:15 #1942

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 214
  • Primljenih Zahvalnica: 133
Neko mi je nešto nalupetao da teretana ima svoju trim stazu na krovu. Ima li istine u tome?

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 12:46 #1943

• f4bles
  • f4bles's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 255
  • Primljenih Zahvalnica: 854
Nema. Koliko znam nije ni u planu.
"He is born again! I feel him! The Dragon takes his first breath on the slopes of Dragonmount! He is coming! He is coming! Light help us! Light help the world! He lies in the snow and cries like the thunder! He burns like the sun!"
Poslednja izmena: 03 dec 2018 12:48 od f4bles. Razlog: pravopis

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 14:49 #1944

• eskim
  • eskim's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 15
  • Primljenih Zahvalnica: 35
Prošlo je skoro 20 dana od otvaranja, ali i dalje nema grejanja u Promenadi!!!
Ljudi koji su zaposleni u lokalima na etaži -1 rade na temperaturi -1, a uz to dodatno im preti opasnost i od poplave !!!
Pomoćni hodnici i stepeništa su i dalje nedovršeni, teretni liftovi ne rade...Mrak!! Katastrofa!!!!

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 16:32 #1945

• True_detective
  • True_detective's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 267
  • Primljenih Zahvalnica: 248
eskim napisao/la:
Prošlo je skoro 20 dana od otvaranja, ali i dalje nema grejanja u Promenadi!!!
Ljudi koji su zaposleni u lokalima na etaži -1 rade na temperaturi -1, a uz to dodatno im preti opasnost i od poplave !!!
Pomoćni hodnici i stepeništa su i dalje nedovršeni, teretni liftovi ne rade...Mrak!! Katastrofa!!!!

Ma to nije ni pola priče. Ti u podrumu su najugroženiji, preti im opasnost i od zemljotresa, od požara (sreća naša, pa je poplava još uvek u podrumu).

Šalu na stranu, čitav krov će biti zelen. Znam da je problem, ali eto nije bilo moguće saditi ozbiljnije drveće, zahteva veću dubinu zemlje, što je dodatno opterećenje za konstrukciju. Moramo se zadovoljiti travom i niskim rastinjem.

Metalni krov preko svetlarnika u garaži će biti uklonjen za koji dan.

Pomoćni hodnici se sa razlogom zovu pomoćni (evakuacioni) i neće biti sređeni mnogo bolje od sadašnjeg stanja. Isto tako na vratima je jasno obeleženo da ne bi trebalo da ulazimo, ali eto...šta ćete.
Zahvalnici: Zex021, mdinic, prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 18:30 #1946

• limanac
  • limanac's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 5687
  • Primljenih Zahvalnica: 8894
OK, a jel bio neko u bioskopu, kakva je situacija u pogledu grejanja? Ako se to nije sredilo da idem u Arenu :mrgreen:
Poslednja izmena: 03 dec 2018 18:32 od limanac.

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 18:43 #1947

• e46glogi
  • e46glogi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • Poruka: 215
  • Primljenih Zahvalnica: 239
Mislim da je problem sa grejanjem samo na dodjem nivou, juce bio gore je ok, ali dole se bas oseti razlika.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 21:16 #1948

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
limanac napisao/la:
OK, a jel bio neko u bioskopu, kakva je situacija u pogledu grejanja? Ako se to nije sredilo da idem u Arenu :mrgreen:

Ja bio na otvaranju. Ventilacija je bila upaljena. E sad, da li grejanje rešavaju ventilacojim, to ne znam. Nisam čuo da je se neko žalio.

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 21:58 #1949

• jiggy
  • jiggy's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 321
  • Primljenih Zahvalnica: 636
Bio sam dva puta i prvi put (16.11.) sam se malo pokrio jaknom a drugi put (01.12.) je vec bilo dosta bolje.
Zaposleni i dalje proveravaju sa kojim kartama ste usli i na kojim mestima sedite.
Ko ide, preporucujem VIP mesta sa "tabureom". Masta koliko hoces, a mogu da se podignu noge.

Tržni centar Promenada Novi Sad 03 dec 2018 23:50 #1950

• neusatz!
  • neusatz!'s Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1403
  • Primljenih Zahvalnica: 2973
Što bih dizao noge u bioskopu?
Dobrodošlica na SSC forumu:

You have been banned for the following reason:
No reason was specified.

Date the ban will be lifted: Never

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 08:08 #1951

• Voldi
  • Voldi's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
jiggy napisao/la:
Bio sam dva puta i prvi put (16.11.) sam se malo pokrio jaknom a drugi put (01.12.) je vec bilo dosta bolje.
Zaposleni i dalje proveravaju sa kojim kartama ste usli i na kojim mestima sedite.
Ko ide, preporucujem VIP mesta sa "tabureom". Masta koliko hoces, a mogu da se podignu noge.

Kako proveravaju? Jer upadaju nasred projekcije?

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 08:12 #1952

• jiggy
  • jiggy's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 321
  • Primljenih Zahvalnica: 636
Ne, usli su pre pocetka projekcije.

@ neusatz

A zasto ne bi? Svima nama zatreba da pruzimo noge sa vremena na vreme, pogotovo ako su duze projekcije.
Niko tebe ne tera da ti drzis noge podignute, ali imas to kao opciju...
Zahvalnici: Voldi

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 09:00 #1953

• eskim
  • eskim's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
Sto se grejanja tiče, ono u Promenadi ne radi, To je činjenica.
Nešto malo toplote koje proizvedu ljudska tela i električni uređaju ode do viših etaža, tako da može biti da je u bioskopu i food court-u skoro pa ok.
Što se tiče tzv pomoćnih hodnika i stepeništa, nihov prava namena je za EVAKUACIJU.
Dakle tuda ljudi treba da beže u slučaju neke nesreće, kada nisu u funkciji eskalatori i liftovi. Ti hodnici moraju biti građevinski i instalaterski završeni.
Sada su u svakom smislu nezavršeni, mračni, memljivi, puni bara i ljudskog izmeta.
Zahvalnici: Christofer

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 11:05 #1954

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
Ako se voda u podrumu zaledi, mogu i da nas bace pod led :)

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 11:08 #1955

• mdinic
  • mdinic's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 60
  • Primljenih Zahvalnica: 289
puno puta se pominje, a nigde slika te vode u podrumu... jel' to barica ili 10 cm vode?

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 11:12 #1956

• Cookie
  • Cookie's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Institutionalized
Ma gluposti. Puna Promenada ljudi, svi lokali rade, vikendom nema mesta na parkingu, a neki ovde pišu o kataklizmi. Jeste, par stvari nije gotovo, ali to ni najmanje ne utiče na posetioca Promenade.
Zahvalnici: Voldi, prophysio

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 11:13 #1957

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
True_detective napisao/la:
Šalu na stranu, čitav krov će biti zelen. Znam da je problem, ali eto nije bilo moguće saditi ozbiljnije drveće, zahteva veću dubinu zemlje, što je dodatno opterećenje za konstrukciju. Moramo se zadovoljiti travom i niskim rastinjem.

Ovo je lepa informacija. Pretpostavljam da se ne radi o delu krova koji je otvoreni parking.
Kako se planira pokrivanje zelenilom delova krova na kom se nalaze čileri, klima komore i ostala mašinska oprema?
True_detective napisao/la:
Pomoćni hodnici se sa razlogom zovu pomoćni (evakuacioni) i neće biti sređeni mnogo bolje od sadašnjeg stanja. Isto tako na vratima je jasno obeleženo da ne bi trebalo da ulazimo, ali eto...šta ćete.

Šteta.
Nadam se da će promeniti pristup i obraditi bar do nekog pristojnog nivoa.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Re:Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 11:48 #1958

• Christofer
  • Christofer's Avatar
  • Van mreže
  • Zidar
  • Poruka: 57
  • Primljenih Zahvalnica: 53
Ne znam kako je ljudima ovde da objekat nema upotrebnu dozvolu ( ima privremenu da se ne zapene odmah ovde), da nisu bas spremni evakucioni izlazi, da objekat nema grejanje u sred zime, da su grubi gradjevinski radovi oko objekta i dalje u punom jeku, fini radovi da i dalje traju unutra, da smo imali ptice u food courtu...zapravo sve ok? O eskalatorima koji ne rade povremeno i o vratima ulaznim koja ne rade kad je guzva da ne komentarisem. Sta da slucajno krene pozar....evaukacionu putevi poluprohodni, vrata se ulazna zaglave ( kao sto umeju)...i sta onda? Da li tako malo cenimo sebe kao potrosace da nam je sve sto nam se servira u redu? Da li mislite da li bi neko iz Nemacke, Fracuske ili Engleske isao u takav TC? Ili je nesto zavrseno ili nije. Negde bi napolju sigurno bio zatvoren deo za jelo zbog sanitarne inspekcije kad bi videli golubove. Mislim, to mi je kao kad bi neko kupio nov auto i dobio ga bez prozora, pojaseva, klime i da eventulano curi malo ulje i da kaze: "pa to je ok, odvezao me od mesta A do mesta B". :D

Mislim nije da ovde nikada nije otvoren neki TC...pa je ovo 1 slucaj, pa da covek kaze presedan, nismo dosad to imali, itd. Imamo gomilu TC u Srbiji, u NS, BG, KG.. i sve otvoreni bez ovakvih problema. Neke su mozda male imali....ali sve ove i odjednom bas i ne znam.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Zahvalnici: RM77, Djordje Cvarkov

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 11:58 #1959

• True_detective
  • True_detective's Avatar
  • Van mreže
  • Šef Gradilišta
  • Poruka: 267
  • Primljenih Zahvalnica: 248
^^ ^^

Parking ostaje parking, bez zelenila. Poslednji nivo parkinga je na +2b.

Zeleni krov je na nivou iznad +3, iznad food court-a. Na kameri sa zgrade Agrovojvodine se vidi da je pocelo navlacenje zemlje. Deo oko cilera i masinske opreme ce biti pokriven kamenom jer je neophodno da bude prohodan i na taj nivo (+3) nece biti otvoren za posetioce.
Zahvalnici: Dukelander, Cookie

Tržni centar Promenada Novi Sad 04 dec 2018 12:12 #1960

• eskim
  • eskim's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
Mogu slobodno i čilere i mašinsku opremu da zatrpaju zemljom i da ozelene, pošto ta oprema ničemu ne služi..
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru