Outsider napisao/la:
Dragi forumaši, ja nisam taj od koga treba da sleduje izvinjenje. Izvinjenje treba da dođe od onih među vama, koji zbog svojih skrivenih ličnih interesa finansijske prirode, srozavaju reputaciju NSBuilda, zloupotrebljavajući harmoničnu, konstruktivnu i iskrenu atmosferu po kojoj je poznat kako bi perfidno proturali i naturali interese organizacija i pojedinaca od kojih su angažovani. I to svima vama pred nosom.
Nemojte očekivati od mene da ovde eksplicitno izlažem o čemu se tačno radi. Oni koji su trebali, shvatili su. Ostali, ko neće da veruje, ne mora. Tematika istine koju od mene tražite da ovde javno plasiram je jako prljava i potpuno van životnih tema kojima se ovaj forum bavi.
Limanac, jedino Vama dugujem izvinjenje što sam dopustio sebi da Vas „bocnem“ tamo gde Vas najviše boli. Ipak, smatram da ste zaslužili, jer ste, u jednom momentu, dozvolili svojoj sujeti da pobedi razum i propustili mogućnost da se, inače kao pravi Novosađanin, borite za zdrav razum i stav o razumnoj i harmoničnoj izgradnji Vašeg i našeg grada ovde, u javnosti, na forumu oko koga se okupljaju i oni dobronamerni, ali i oni manje dobronamerni a malo više sebični, pritvorni i manipulativni. Apelujem na Vas, da kao pošten i pametan čovek, ne dopustite sebi više da zbog sitnica, sebe, ni krivog ni dužnog, svrstavate na stranu zlonamernih interesa i korupcije zbog koje i sami patite.
Svi ostali, stavite prst na čelo pa malo razmislite o truleži među vama koja sve više ugrožava Forum koji, lično, svim srcem podržavam. Zato sam se, kao Outsider, i odlučio da, na kratko, uđem među vas i ne da kažem, već ukažem na stvari o kojima znam i na koje treba da obratite pažnju kako bi forum sačuvao dobru reputaciju i sprečio da postane oruđe za manipulaciju i skrivanje korumpiranih interesa pojedinaca iza dobronamernih ljudi NSBuilda.
Toliko od mene, hvala vam.
Druze,prvo,ovo je običan forum gde svako iznosi svoje mišljenje i ni na koga ne može da ima uticaj.Vidis da ni DANS nema nikakvog uticaja na grad i njihove odluke,a kamoli mi na forumu.Mozda ovde ima i projektanata i investitora,ali to nema nikakve veze,jer svako od nas ima svoje misljenje i nije nam cilj da drugima namecemo svoje, vec čisto da diskutujemo,da upotpunjujemo saznanja,informacije... A ti ako imas potrebu da nesto kazes,da nekog prozoves,da iskazes svoje misljenje ili pak samo da se izjadas slobodno reci sta imas,forumi i sluze za to