kimi napisao/la:
Lol Djaso znaci tebi je samo cool lik onaj sa kojim se slazes?
I reci mi gde si nasao da uporedjujes Holidej In ili Park Siti sa ovim u centru?
I hotel i PS izgledaju dobro i adekvatni su lokaciji/okruzenju u kojem se nalaze.
**edini kompleks takvih kuća sačuvan u Novom Sadu, ali i Vojvodini.
Tebi ovo kanda ne znaci nista .. sa jedne strane imamo ljude koji pizde sto siptari ruse/su rusili groblja crkve na Kosovu unistavajuci jedan identitet ,a sa druge strane mi ovde kao sto sam vec rekao SAMI rusimo svoje , i koliko vidim vecina forumasa ovde to i podrzava?!
Ranko rese ,rusimo ali i gradimo .. a ja kazem ,jel zaista mora nesto da se srusi da bi se nesto izgradilo ili moze i bez rusenja da se gradi?
Nemoj da mi neko prica o tome .. pa ovo je Srbija ,znamo mi kako bi trebalo al jbg.. pa upravo sto svako tako razmislja zato nam je i ovako kako je..
Ovaj novi lik sto je napisao svoj prvi post je verovatno i zbog toga reagovao tako kako je reagovao.
Da se razumemo ,ja se jako susdrzavam da zaista napisem ono sto mi je na jeziku zbog nekog postovanja foruma.
Ja se sa Ranko verovatno slazem samo u tome sto obojica volimo Novi Sad ,iako ga upravo zbog ovakvih stvari sve manje i manje volim.
Hocete jedan shocker od mene za rusenje u centru? I to samom centru?
Ona zgrada na cosku gde je Modena ili sta vec .. rado boih je srusio jer izgleda kao neka bivsa Sovjetska baza.
Dakle i ja sam za rusenje u centru ,ali rusenje necega sto apsolutno nema nikakav znacaj ,u bilo kom smislu za grad.
Nemoj molim te da pricas gluposti i da mesas babe i zabe.Kad su krenuli da rade Park City 2008.dobro se secam price,unistavaju zelenu povrsinu,unistavaju park,neko je uzeo pare i sta sve ne,a sada na sav glas hvalite taj isti Park City.Tako cete isto pricati i za ovaj Galensov objekat za koju godinu,kada neko bude pocinjao da radi neki drugi malo veci projekat.Kod ovakvih stvari uvek ce biti suprotnih mislenja,nije tacno da podrzavam samo one sa kojima delim misljenje,bas naprotiv,volim da cujem argumentovano i drugo misljenje,a ne neargumentovana..To sto spominjes za siptare na Kosovu,zaista ne zelim ni da komentarisem....Ali cenim da imas drugo mislenje i hajde predlozi sta bi ti uradio da je tvoja parcela u Narodnih heroja ili da radis u urbanizmu,kakav bi plan doneo,a da ne bude ni po babu ni po stricevima?Da li bi zadrzao banku?Ako bi,sta bi uradio sa ostatkom parcele,blatnjavim,neobelezenim parkingom?Koliku bi spratnost dozvolio,koja bi bila namena objekata?Da li bi uopste ista dozvolio da se tu radi?Mozda imas neku bolju ideju koja ce se i meni svideti,nije da branim ovaj projekat 100 %