eto i ja progledala nakon hiljadu godina. prvo da se izvinim redovnim ljudima ovog foruma što sam nekulturna pa ni da se javim. nemojte misliti da ne pogledam s vremena na vreme i zahvaljujući vama sam uvek u toku šta se dešava po gradu.
neGro, šetam danas sa sinčekom u petra drapšina, rekoh da malo zagledam taj plac što ste izkomentarisali.
elem, moj utisak, plac je strava, ne ide previše duboko, lepog je i pravilnog oblika, jako dobro pozicioniran (uvek sunca i svetla). temelji urađeni i garaže podzemne.
ali ne lezi vraže, ipak ima nešto što me duboko iznerviraslo. ništa ne piše ko je investitor niti ima nekoh nagoveštaja kakvi su stanovi predviđeni.
ne bude meni mrsko pa odem u prikolicu do šefa gradilišta i lepo pitam, a pn facu složi kao dete na tuti.
pa eto mi smo samo izvođači radova, nemam ja pojma šta i kako stanovi, mi smo eto uradili temelje i garaže, sada nam trebaju dati kao planove ili šta već da nastave da grade.
pa rekoh ko je investitor, kaže to vam je art decor novi sad, ukucajte na internetu pa ćete videti sve.
pomislih, ajd kad kažeš, dođem ja kući, ljuta makina čeka, ukucam ja fino art decor, nije da nema info, ali nema ono što bi ja 'Tela.
shodno tome, zna li neko nešto o tom art decor investitoru, kakvi stanovi, koja cena,i sl.
da ne zaboravim, rekoše mi optimiste da će biti gotovi ove godine u decembru