Dobro došli, Gost
Korisničko ime: Lozinka: Zapamti me

TEMA: Stambena novogradnja - investitori

Stambena novogradnja - investitori 01 maj 2014 15:22 #321

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 989
  • Primljenih Zahvalnica: 3092
Zna li neko nešto o stambenoj zadruzi HOME SWEET HOME, koja je godinama u blokadi, obzirom da su u martu podneli zahtev da se uknjiže na placeve u Miše Dimitrijevića 29 i 31(ruševna kuća i nezavršeni objekat)? Da li će da vaskrsnu?
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.

Stambena novogradnja - investitori 01 maj 2014 19:21 #322

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 3515
  • Primljenih Zahvalnica: 2286
das ivon napisao/la:
Zna li neko nešto o stambenoj zadruzi HOME SWEET HOME, koja je godinama u blokadi, obzirom da su u martu podneli zahtev da se uknjiže na placeve u Miše Dimitrijevića 29 i 31(ruševna kuća i nezavršeni objekat)? Da li će da vaskrsnu?
Ako mislimo na istu kucu, video sam neki natpis na njoj pre neki dan, tipa rusenje u toku, ili tako nesto.

Stambena novogradnja - investitori 01 maj 2014 19:48 #323

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
SSJ5 napisao/la:
das ivon napisao/la:
Ako mislimo na istu kucu, video sam neki natpis na njoj pre neki dan, tipa rusenje u toku, ili tako nesto.

To je ta. Natpis je upozorenje za prolaznike.

Stambena novogradnja - investitori 20 maj 2014 16:40 #324

• Dodo
  • Dodo's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 1
Da li neko moze da mi kaze nesto o Pronix gradnji? Koliko su pouzdani i kakav je kvalitet gradnje..

pronix.co.rs/onama

Stambena novogradnja - investitori 02 avg 2014 22:42 #325

• das ivon
  • das ivon's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
Teodora Pavlovića, navalite investitori (ako moderator proceni da je post neprimeren, neka ga obriše)

Zahvalnici: Cookie

Stambena novogradnja - praćenje gradilišta 07 avg 2014 23:33 #326

• brina
  • brina's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 4
Da li bi neko mogao objasniti zašto ima veoma mnogo neuseljenih stanova u naselju Sunčana strana koji je gradila Građevinska direkcija? Da li je tu problem papirološke prirode, kvaliteta gradnje, lokacije? Zahvalna bih bila ukoliko bi mi neko odgovorio.
Poslednja izmena: 07 avg 2014 23:33 od brina. Razlog: greška u pisanju

Stambena novogradnja - praćenje gradilišta 07 avg 2014 23:35 #327

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
brina napisao/la:
Da li bi neko mogao objasniti zašto ima veoma mnogo neuseljenih stanova u naselju Sunčana strana koji je gradila Građevinska direkcija? Da li je tu problem papirološke prirode, kvaliteta gradnje, lokacije? Zahvalna bih bila ukoliko bi mi neko odgovorio.
Koliko sam ja shvatio problem je iskljucivo lokacija. Papiri su sredjeni, gradnja izgleda veoma pristojno.

Stambena novogradnja - praćenje gradilišta 08 avg 2014 00:01 #328

• brina
  • brina's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 4
Mene je zbunilo to što kad se prošetam po tom naselju sve izgleda relativno pristojno, međutim kada se uđe unutra vidi se lift koji je mali, vidi se parket koji se rastočio, terase koje voda nagriza,....i sad ne znam da li se po tim finalnim radovima može oceniti (ne)kvalitet gradnje.
U svakom slučaju, hvala Vam na odgovoru! Volela bih da se neko još priključi sa komentarom.

Stambena novogradnja - praćenje gradilišta 08 avg 2014 00:23 #329

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
brina napisao/la:
Mene je zbunilo to što kad se prošetam po tom naselju sve izgleda relativno pristojno, međutim kada se uđe unutra vidi se lift koji je mali, vidi se parket koji se rastočio, terase koje voda nagriza,....i sad ne znam da li se po tim finalnim radovima može oceniti (ne)kvalitet gradnje.
U svakom slučaju, hvala Vam na odgovoru! Volela bih da se neko još priključi sa komentarom.
Ima ovde puno strucnijih ljudi za ovu temu od mene. Jos neko ce imati nesto da kaze, sigurno.

Stambena novogradnja - praćenje gradilišta 09 avg 2014 15:32 #330

• drazesnaSkorpija
  • drazesnaSkorpija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • bilo jednom...
  • Poruka: 135
  • Primljenih Zahvalnica: 30
eto i ja progledala nakon hiljadu godina. prvo da se izvinim redovnim ljudima ovog foruma što sam nekulturna pa ni da se javim. nemojte misliti da ne pogledam s vremena na vreme i zahvaljujući vama sam uvek u toku šta se dešava po gradu.

neGro, šetam danas sa sinčekom u petra drapšina, rekoh da malo zagledam taj plac što ste izkomentarisali.
elem, moj utisak, plac je strava, ne ide previše duboko, lepog je i pravilnog oblika, jako dobro pozicioniran (uvek sunca i svetla). temelji urađeni i garaže podzemne.

ali ne lezi vraže, ipak ima nešto što me duboko iznerviraslo. ništa ne piše ko je investitor niti ima nekoh nagoveštaja kakvi su stanovi predviđeni.
ne bude meni mrsko pa odem u prikolicu do šefa gradilišta i lepo pitam, a pn facu složi kao dete na tuti.
pa eto mi smo samo izvođači radova, nemam ja pojma šta i kako stanovi, mi smo eto uradili temelje i garaže, sada nam trebaju dati kao planove ili šta već da nastave da grade.
pa rekoh ko je investitor, kaže to vam je art decor novi sad, ukucajte na internetu pa ćete videti sve.

pomislih, ajd kad kažeš, dođem ja kući, ljuta makina čeka, ukucam ja fino art decor, nije da nema info, ali nema ono što bi ja 'Tela.

shodno tome, zna li neko nešto o tom art decor investitoru, kakvi stanovi, koja cena,i sl.

da ne zaboravim, rekoše mi optimiste da će biti gotovi ove godine u decembru

Stambena novogradnja - investitori 10 avg 2014 09:21 #331

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 5910
  • Primljenih Zahvalnica: 9043
Njihova zgrada je u Miše Dimitrijevića 6 (nisam siguran broj) ali u njoj je kafić nook.
Spolja odaje izuzetan kvalitet gradnje. U stanovima nisam bio. Verujem da su stanovi iznad proseka. Papiri su im uvek ok
KO HOĆE NAĐE NAČIN, KO NEĆE NAĐE OPRAVDANJE

Stambena novogradnja - investitori 10 avg 2014 23:22 #332

• drazesnaSkorpija
  • drazesnaSkorpija's Avatar
  • Van mreže
  • Majstor
  • bilo jednom...
  • Poruka: 135
  • Primljenih Zahvalnica: 30
hvala na odgovoru. sada samo da otkrijem da li imaju neku ponudu za te stanove na internetu. baš me zanima koliko će da zacepe cene na današnje finansijski berićetno stanje prevesele i optimistične populacije

Stambena novogradnja - investitori 10 avg 2014 23:25 #333

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
pa dobro pošto ti stalno kupuješ neke stanove evo da ti pomognem.
Evo te zgradice u Miše Dimtrijević 7

Stambena novogradnja - investitori 10 avg 2014 23:40 #334

• Yokai
  • Yokai's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
Moram reci, izgleda vrlo pristojno.

Stambena novogradnja - praćenje gradilišta 15 avg 2014 11:22 #335

• Billy
  • Billy's Avatar
  • Van mreže
  • Arhitekta
  • Poruka: 779
  • Primljenih Zahvalnica: 1554
@ Brina
Brljala je GDS, kao i na drugim projektima. Evo ti BG na primer, iseljavaju ljude iz stanova zbog otrovnih isparenja. Koliko znam ovde se na tim problemima zavrsilo i otklanjaju nedostatke - taj rasuseni parket i slivanje vode sa terasa o svom trosku. Deo tih problema proizilazi iz cinjenice da je dosta neuseljenih stanova koji se ne greju.
Inace kako cujem troskovi grejanja su vise nego duplo nizi nego nama srecnicima koji se grejemo preko Toplane.
Poslednja izmena: 15 avg 2014 11:25 od Billy.

Stambena novogradnja - praćenje gradilišta 02 sep 2014 22:03 #336

• MP
  • MP's Avatar
  • Van mreže
  • Vodonoša
  • Poruka: 2
Da li neko može pobliže da mi kaze o zgradi u Sremskoj br 5. ugao sa Vase Stajica, da li je pouzdan investitor Milenko Pjeranovic Nivo gradnja? Dobra je lokacija ali da li vredi preuzeti rizik i kupiti stan u izgradnji? Hvala

Stambena novogradnja - investitori 03 sep 2014 10:49 #337

• Dukelander
  • Dukelander's Avatar
  • Van mreže
  • Administrator
  • Poruka: 4951
  • Primljenih Zahvalnica: 8344
MP napisao/la:
Da li neko može pobliže da mi kaze o zgradi u Sremskoj br 5. ugao sa Vase Stajica, da li je pouzdan investitor Milenko Pjeranovic Nivo gradnja? Dobra je lokacija ali da li vredi preuzeti rizik i kupiti stan u izgradnji? Hvala

MP?
Milenko pita sam za sebe :woohoo:

Ima ovde ljudi koji ga znaju, možda će se javiti.
Ovo mu je prva zgrada koju gradi, do sad se bavio trgovinom lokacijama ili tako nekako.
On je više project manager nego finansijer. Drugi su zapravo investitori.

Ne umem da procenim koliko je pouzdan, ali je u frci i stalno na gradilištu, i deluje kao da će izgurati to.
‎"IF we cannot provide the great cities and the great suburbs with some kind of poetry, they will simply go on breeding these broken fanaticisms that make women wave sabres and men found insane religions."
~GKC: Illustrated London News, October 7, 1905.

Stambena novogradnja - investitori 03 sep 2014 15:13 #338

• djaso
  • djaso's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor
  • Poruka: 1146
  • Primljenih Zahvalnica: 2145
Dukelander napisao/la:
MP napisao/la:

MP?
Milenko pita sam za sebe :woohoo:

:rofl:

Одг: Stambena novogradnja - investitori 25 sep 2014 16:00 #339

• ranko su ns
  • ranko su ns's Avatar
  • Van mreže
  • Investitor

poslato sa lg g2

Одг: Stambena novogradnja - investitori 25 sep 2014 16:39 #340

• Nixivoje
  • Nixivoje's Avatar
  • Van mreže
  • Facebook Admin
  • Poruka: 4031
  • Primljenih Zahvalnica: 2421
ima ih po celom gradu
U pogonu je Kunena Forum

O nama

Postavljanjem NSBuild foruma na mrežu 11. decembra 2010. godine, građani dobijaju nezavisnu platformu za razmenu najaktuelnijih vesti, informacija i foto-materijala, a prevashodno u vezi sa praćenjem izgradnje, infrastrukturnim projektima i investicijama na teritoriji Novog Sada.

S početka okupivši dvadesetak entuzijasta, posvećeno radeći na strasti i ideji koja nas je ujedinila, dobijamo pažnju sve većeg broja građana koji nastavljaju da obogaćuju platformu. Tokom godina privlačimo pažnju medija i gradskih službi, te smo danas zvanično prisutni na značajnijim dešavanjima i gradilištima radi prenosa ekskluzivnih snimaka i informacija.

Pročitajte više

Udruženje

Udruženje "Novosadska Gradilišta"

Možete nas kontaktirati preko kontakt forme ili na email office@nsbuild.rs

Posetite nas i na društvenim mrežama.

Posetite našu facebook stranicu Posetite naš profil na instagramu Posetite naš profil na twitteru