SSJ5 napisao/la:
Galens mi se uvek cinio kao pouzdan izbor i kvalitetan graditelj. Dalje sam video da ljudi hvale NS Inzenjering, ali njihove zgrade su malo skuplje. City gradnja je takodje dosta solidna (Drugar mi zivi ni jednom njihovom dupleks stanu i zadovoljan je). Inobacka bi trebalo da je barem ok, ali neki su imali problem sa nacinom gradnje (prefabrikovanim betonskim blokovima), ali za to vec treba pitati nekog strucnijeg. Meni izgleda sasvim ok. U poslednje vreme sam pricao i o Tehnogradnji, koja gradi objekte u Branka Bajica. Njima zameraju broj liftova po lameli.
Eto to je to sto sam uspeo da izvucem iz malog mozga
Neko ce valjda imati nesto da doda (ili mozda da me ispravi?)
Slozio bih se sa vecim delom. Mislim da je NS Inzenjering trenutno broj 1 zbog modernog sistema toplotnih pumpi voda-voda i za Novi Sad jako dobrih izolacija, vanjskih i unutrasnjih. Takvo nesto cete tesko naci i po Evropi. City je ok, ali ima dosta i sminke, a pikovane fasade su potpuno neadekvatne za ovo podneblje. U D. Kisa su posle samo par god. potpuno pocrnele. Modena je vec duzi period na trzistu i cini mi se da konstantno napreduju sa kvalitetom sto je u sustini najbitnije, a imaju i dobre lokacije sto je najveca mana recimo Galensu osim ove u D.Kisa. Nesic je ok, ali su cene preterane. Generalno svi su oni za preporuku jer sto je najvaznije godinama se bave ovim poslom i sve su im zgrade zavrsene i uknjizene.
Inobacka bi trbalo da izbaci taj sistem gradnje koji je jeftin i prevazidjen, a i nedovoljno bezbedan. Inace je to dobra firma.